Gradonačelnik Šimunić ugostio novopečene roditelje i njihovu djecu

Za prvo dijete 2000 kuna, drugo 4000, a za treće i svako iduće po 6000 kuna

Objavljeno: 14.04.2022.

U prostorijama Gradske knjižnice Grada Oroslavja, u srijedu je organiziran prijem roditelja i novorođene djece pa je oroslavski gradonačelnik Viktor Šimunić ugostio djecu rođenu u ovoj godini i njihove roditelje.

Roditeljima djece rođene u ovoj godini isplaćena je jednokratna novčana pomoć, koja prema novoj odluci gradonačelnika iznosi 2000 kuna za prvo, 4000 kuna za drugo i 6.000 kuna za treće i svako iduće dijete.

Gradonačelnik Šimunić je pozdravio prisutne napomenuvši da su oni budućnost grada koji će učiniti sve da odrastanje mališana bude u gradu ugodnom za život. Za istaknuti je kako se trenutno, u samom centru Oroslavja, radi na obnavljanju dječjih igrališta, a da Grad uspješno provodi projekte u službi najmlađih žitelja, dokaz je ˝Dječje igralište u Parku obitelji Prpić˝. To je projekt koji je prijavljen na natječaj LAG – a ˝Zeleni bregi˝ u vrijednosti oko 450 tisuća kuna.

Povodom prijema roditeljima mališana uručeni su i poklon bonovi kako bi se roditeljima dodatno pomoglo u prvim trenucima nakon dolaska djeteta u obitelj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba