OBJAVLJENE DOSAD NEVIĐENE SNIMKE

Kojim se pravcima kretao Matej Periš u kobnoj noći svog nestanka?

Objavljeno: 14.04.2022. zagorjeinternational

Nove snimke, iz noći kada je u Beogradu nestao mladi Splićanin Matej Periš, osvanule su na YouTubeu, na kanalu entuzijasta koji od početka tragedije pokušava rasvijetliti događaje s noći nestanka. Na kanalu ˝Aleksandar Stanković Official˝ i ranije su objavljivane snimke povezane s nestankom Mateja Periša kako bi se rasvijetlilo što se dogodilo u noći nestanka.

Nove su snimke s nadzornih kamera Beton hale, mjesta odakle je 27-godišnjak Periš krenuo u trk beogradskim ulicama nakon kojeg mu se gubi trag.

Prva snimka prikazuje Matejev izlazak iz kluba Gotik u kojem je bio s prijateljima, a druga snimka je nastala dvadesetak minuta kasnije i pokazuje objekt u Savi te nekoliko prolaznika koji su u tim trenucima prolazili kod Beton hale. Na ovoj je snimci vidljivo kako Matej izlazi iz kluba i prolazi uz samu Beton halu nakon čega se stepenicama penje ka Karađorđevoj ulici kojom je nastavio dalje u smjeru juga, uz rijeku Savu pa sve do restorana ˝Savanova˝ na početku Beograda na vodi gdje je zadnji put snimljen kako se spušta prema rijeci.

Druga snimka, prema vremenskoj odrednici koja stoji na njoj, kreće u 2 sata i 10 minuta. Kako navodi autor Satnković, to je 3:48 minuta manje u stvarnosti, što bi značilo da snimka kreće u 2:06. Na njoj se može razabrati neki objekt koji se kreće po površini Save prema sjeveru. Na istoj se snimci vidi kako je, za vrijeme objekta u Savi, uz Beton halu prošlo nekoliko ljudi bez da je itko od njih primijetio nešto neuobičajeno.

Inače, srpska je policija u Savi, na širem području Beograda, u posljednjih mjesec dana pronašla dva tijela, no za nijedno se nije ustanovilo da se radi o Mateju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba