ISKORISTITE PRILIKU I POSTANITE DIO USPJEŠNOG TIMA ČUVARA DRAGOCJENIH KRISTALNIH USPOMENA: Staklarna Rogaška zapošljava veći broj djelatnika

Objavljeno: 14.04.2022. zagorjeinternational

U potrazi ste za poslom, a posao u inozemstvu koji ipak nije toliko daleko od kuće i obitelji vam se čini kao zanimljiva prilika – evo odlične vijesti za vas. Staklarna Rogaška, zbog velikog broja zaprimljenih narudžbi, zapošljava veći broj djelatnika i to staklobrusače, radnike u proizvodnji (i sa programom za staklobrusača), održavatelje strojeva, majstore staklobrusače, radnike u proizvodnji, skladištare, gravere, oblikovatelje stakla, staklopuhače, majstore staklopuhače, alatničare, kolektore i proizvodne tehnologe.

Ako ste mislili da je puhanje stakla muški posao, prevarili ste se. Staklarna Rogaška nudi program učenja za staklopuhače na kojeg su dobrodošli svi. Naime, tvrtka nudi program u kojem se stječu kompetencije za zvanje staklopuhača/ice. Kroz kvalitetan program učenja moći ćete naučiti puhati staklo kao vrhunski stručnjaci, a ujedno ćete vidjeti kako se radi o doista sjajnom poslu koji nikako nije spolno predodređen. Dapače, puhačica stakla ima mnogo i sve su redom vrsne majstorice zanata.

Također, uz program treninga, Staklarna Rogaška zapošljava i radnike na stroju, te kontrolore kvalitete.

Ako vas ni to nije osvojilo, slobodno posjetite službenu internetsku stranicu tvrtke i sigurni smo da ćete naši posao baš po vašoj mjeri. Samo slijedite kategorije ‘o nama’, ‘mogućnosti za karijeru’ ili kliknite OVDJE i provjerite kako možete postati članovi tima čuvara dragocjenih kristalnih uspomena.

Požurite i prijavite se već danas, rok prijave je do 20. travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba