KAKAV "INCIDENT": Sinoć u emisiji ˝Ples sa zvijezdama˝ pravi show program

S dekolteom punim torte, Maja Šuput zbunjeno stajala pred kamerama

Objavljeno: 11.04.2022.

U sinoćnjoj emisiji ˝Ples sa zvijezdama˝, nakon nastupa Ivane Čuljak i Ivana Jarneca koji su se žiriju i publici predstavili s jazzom na pjesmu ˝Cake by the Ocean˝. Dobivši tek 21 bod, par se nije proslavio, no ono što je uslijedilo nakon njihovog razgovora s voditeljicom Majom Šuput tek je iznenadilo gledatelje.

Naime, sve je počelo tjedan prije kada je Maja Ivani u šali rekla da joj još nije donijela kolače, na što je ona odgovorila:

– Neki dan je bilo krštenje tvog sina, a nisi me zvala –  spremno joj je rekla Čuljak, nakon čega je Maja zastala i u šali rekla kako će sina Blooma morati krstiti još jednom.

– Mislila sam ti riješiti kolače – završila je Ivana koja je u sinoćnjoj epizodi, nakon otplesanog jazza Maji donijela tortu.

– To je za mene – poviknula je Maja ugledavši tortu.

– Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo – kazala joj je Ivana, a Maja je obećala da će tortu pojesti kod kuće, a tada je s njene lijeve strane u kadar iznenada uletio Asim Ugljen. Torta je završila na Majinom poprsju, a ona je kao ukopana stajala pred kamerama i tražila mali predah.

– Ja sam sad zbunjena – rekla je u tom trenutku Maja i dodala:

– Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom – rekla je, nakon čega su uslijedile reklame u trajanju od više minuta, a nakon toga je Maja zablistala u drugoj, također crvenoj, ali raskošnijoj haljini. O cijelom “incidentu” Maja je promptno, uz svog stilista Marka Grubnića, na svom Instagram profilu izvijestila svoje pratitelje sa scenama iz backstage-a.

FOTO: Instagram / Maja Šuput

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba