NAGRADNJAČA: Zagorje International i Mini mljekara Veronika vas časte

Uskrsni stol obogatite proizvodima Mini mljekare Veronika!

Objavljeno: 10.04.2022. zagorjeinternational

Na zagorskim bregima sve je teže vidjeti kravice, što do prije nekoliko godina nije bila rijetkost, no kako ne bismo ostali bez ukusnih mliječnih proizvoda pobrinula se Mini mljekara Veronika. 

U ponudi imaju razne proizvode kao što su svježe mlijeko, jogurt i kiselo mlijeko, kefir, vrhnje, sirutka i mlaćenica, maslac, kajmak i namazi, sirevi (svježi, meki, polutvrdi), ali i deserte. Sigurni smo da kod njih svatko nađe nešto po svom guštu! 

Zagorje International u suradnji s Mini mljekarom Veronika pobrinuo se da nekome od vas uveseli uskrsne blagdane uskrsnom košaricom prepunom ukusnih proizvoda! 

Kako biste postali sretnim dobitnikom/dobitnicom  potrebno je u komentaru označiti osobe s kojima ćete uživati u ukusnim proizvodima i napisati ključnu riječ “VERONIKA” u komentaru ispod ove objave. Lajkate instagram stranice Zagorje International i Mini mljekara Veronika, ako još niste, te podijelite ovu objavu.

P. S. Ukoliko sreća neće biti na vašoj strani, a ne želite na Uskrs biti bez proizvoda Mini mljekare Veronika, provjerite gdje se nalaze njihove poslovnice OVDJE i trk po svoju dozu mliječnih delikatesa! Sretnog dobitnika objavit ćemo u srijedu, 13. travnja. Sretno svima!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba