Najmodernija tehnologija koja će Vam olakšati brojne poslove 

EINHELL E-TEAM: Vrhunski sistem akumulatorskih alata koji omogućava bežičnu slobodu u svim područjima života

Objavljeno: 08.04.2022. zagorjeinternational

Recite konačno zbogom zbrci sa strujnim kabelima jer je tvrtka Einhell uz pomoć najmodernije tehnologije razvila sistem akumulatorskih alata koji omogućava bežičnu slobodu u svim područjima života, bilo da se radi o alatu za radionicu, vrt ili o električnom romobilu. Fleksibilnom promjenom baterije i aku alata moguće je napajanje energijom svih ‘Power X‐Change’ aku alata pomoću samo jednog tipa 18 voltne baterije i time je jedna baterija kompatibilna s čak 200 različitih alata za radionicu i vrt. 

Njihova misija: omogućiti

Isto tako, kada nije potrebna samo snaga, već i učinkovitost, izdržljivost i sloboda, samo Einhell E-Team može pružiti potrebnu kvalitetu, entuzijazam i pravo rješenje u pravo vrijeme.

Tim je opremljen ‘Power X-Change’ akumulatorskim alatima za radionicu i vrt i spreman je suočiti se s raznim izazovima te svaku misiju čini mogućom, pa i održavanje travnatih terena za svog klijenta, izvršnog direktora FC Bayern, Olivera Kahna. 

Nikako nemojte propustiti 

Promocija ovih vrhunskih alata vrijedi od 1. travnja do 31. svibnja ili do isteka zaliha za kupovinu jednog ‘Power X-Change’ “Solo” akumulatorskog alata, koji ne uključuje bateriju i punjač. Ovi vrhunski proizvodi dostupni su kod svih Einhell maloprodajnih partnera, a 18 V 2,5 Ah Starter Kit uključuje 18 V 2,5 Ah bateriju koja daje maksimalnu snagu od 720 W i brzi ‘PXC’ punjač 3 A. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba