Iz gradskog proračuna izdvojeno ukupno 150.000 kuna

GRAD VARAŽDIN: Raspisani javni pozivi za participativni proračun za djecu i mlade

Objavljeno: 06.04.2022. zagorjeinternational

Grad Varaždin objavio je javni poziv za prijavu prijedloga za participativni proračun za mlade u ovoj godini, čime se mlade želi aktivno uključiti u odlučivanje o tome koji će se projekti namijenjeni njima financirati iz gradskog proračuna iz kojem je za tu svrhu ove godine izdvojeno 100.000 kuna.

Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta nije određen, dok je najveći 20.000 kuna, a predlagatelj može od Grada zatražiti do 100 posto iznosa za financiranje projekta. 

Svoj prijedlog mogu poslati mladi od 15 do 30 godina s prebivalištem/boravištem na području Varaždina, odgojno-obrazovne ustanove sa sjedištem na području grada te organizacije civilnog društva koje provode aktivnosti s mladima i za mlade te ispunjavaju preduvjete za financiranje iz javnih izvora, sa sjedištem u Varaždinu. 

Uz to, Grad je objavio i javni poziv za prijavu prijedloga za dječji participativni proračun za 2022. godinu, a u okviru tog javnog poziva osigurana su sredstva u ukupnom iznosu od 50.000 kuna. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta nije određen, dok najveći iznos traženih sredstava iznosi 10.000 kuna, a predlagatelj može od Grada zatražiti do 100 posto iznosa za financiranje projekta.

Na ovaj javni poziv mogu se javiti djeca do 15 godina s prebivalištem na području grada Varaždina, odgojno-obrazovne ustanove sa sjedištem na području grada i organizacije civilnog društva koje provode aktivnosti s djecom i za djecu te ispunjavaju preduvjete za financiranje iz javnih izvora, sa sjedištem na području Varaždina. 

Za sva dodatna pitanja svi zainteresirani se mogu javiti na e-mail adrese [email protected] i [email protected] najkasnije do 21. travnja, a krajnji rok za dostavu prijava je ponedjeljak, 25. travnja do 23.59 sati. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter