Lijepa gesta načelnika Jalžabeta

Općina će svojim umirovljenicima, osobama “na čekanju do mirovine” i starijima od 65 dijeliti uskrsnice

Objavljeno: 05.04.2022. zagorjeinternational

Općina Jalžabet ovog će Uskrsa svojim umirovljenicima, osobama “na čekanju do mirovine” i starijima od 65 godina uljepšati i olakšati nadolazeće blagdanske dane podjelom uskrsnica u iznosu od 200 kuna. 

Na stranicama Općine objavljen je i raspored podjele koja će krenuti 8. travnja za stanovnike Jalžabeta i ulice Zaselak u Domu kulture Jalžabet od 9 do 12 sati. Zatim će se 11. travnja uskrsnice dijeliti stanovnicima Novakovca u tamošnjem Društvenom domu od 9 do 11 sati, a istoga dana će se uskrsnice dijeliti i u Imbriovcu u Društvenom domu od 11.30 do 13.30 sati. 

Za stanovnike Kaštelanca uskrsnice će se dijeliti u njihovom Društvenom domu 12. travnja od 9 do 11 sati, a istog dana uskrsnice će primiti i stanovnici Jakopovca u tamošnjem Društvenom domu od 11.30 do 13.30 sati. 

U Društvenom domu u Leštakovcu će se 13. travnja od 9 do 11 sati dijeliti uskrsnica za mještane Leštakovca i Pihovca, a isti dan od 11.30 do 13.30 sati će se dijeliti uskrsnice mještanima Kelemena u njihovom Društvenom domu. 

Također, uskrsnice će se dijeliti i 12. travnja u zgradi Općine Jalžabet od 14 do 16 sati. 

Iz Općine ističu da je prilikom preuzimanja uskrsnica potrebno uz sebe imati osobnu iskaznicu osobe koja podiže uskrsnicu, te osobnu iskaznicu osobe za koju se podiže uskrsnica. Isto tako, oni koji nisu podmirili komunalnu i grobnu naknadu nemaju pravo na uskrsnicu, poručuju iz Općine. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba