SLUNJ: Održan kickboxing kup “Memorijal Josip Jović 2022”

ODLIČNI ZAGORCI: Zabočke Ninje osvojile šest zlata, četiri srebra i jednu broncu, a KBK Krapina kući ponio dva zlata, dva srebra i četiri bronce

Objavljeno: 04.04.2022. zagorjeinternational

U Slunju je ove subote održan kickboxing kup, deseti po redu “Memorijal Josip Jović 2022” na kojem je sudjelovalo ukupno 208 natjecatelja iz 32 kluba, a među natjecateljima su bili i zagorski klubovi KBK Krapina i KBK Ninja.   

Od članova Kickboxing kluba Krapina nastupili su Timotej Kukovačec, Viktorija Skosples, Latica Kukovačec, Iris Nežmah, Antonela Cesarec, Ines Petanjko i Nikolina Rebić.

KBK Krapina

Ines Petanjko sudjelovala je u disciplini “Light contact” gdje je s dvije savršene pobjede od 3:0 osvojila prvo mjesto i proglašena je za najbolju natjecateljicu turnira u disciplini “Light contact”, što je organizator turnira Kickboxing klub Škorpion nagradio s peharom. Također, Petanjko se natjecala i u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma, gdje je osvojila srebro. 

Prvo mjesto je osvojila i Nikolina Rebić i to među starijim kadetkinjama preko 65 kilograma, a Antonela Cesarec u svojoj kategoriji nije imala protivnica, pa se natjecala među juniorkama do 65 kilograma i osvojila drugo mjesto. 

Viktorija Skosples i Latica Kukovačec po prvi su put sudjelovale na turniru, obje u kategoriji do 42 kilograma među mlađim kadetkinjama i u kategoriji početnica obje su osvojile treće mjesto, a isti su rezultat ponovile i u kategoriji mlađih kadetkinja. 

Timoteju Kukovačecu je ovo bio prvi turnir i među dječacima početnicima je u kategoriji iznad 36 kilograma također osvojio treće mjesto, kao i Iris Nežmah među starijim kadetkinjama do 50 kilograma.  

KBK Krapina

KBK Ninja 

Na turniru su nastupili i članovi KBK-a Ninja iz Zaboka Ivan Čičak, Vilim Lovrenčić, Gabriel Latin, Lada Vukić, Borna Sudar, Leona Bartolin te Leonardo i Elena Čvek. 

U disciplini “Point fight” Ivan Čičak je u kategoriji mlađih kadeta početnika do ispod 37 kilograma osvojio prvo mjesto, a u istoj disciplini zlatom su se okitili i Vilim Lovrenčić (mlađi kadeti početnici do ispod 47 kg) i Gabriel Latin (stariji kadeti do  ispod 47 kg). Srebro su u ovoj disciplini osvojili Lada Vukić u kategoriji mlađih kadetkinja do  ispod 37 kilograma i Borna Sudar u kategoriji seniora do ispod 89 kilograma. 

U disciplini “Light contact” zlato su osvojili Gabriel Latin (stariji kadeti početnici do  ispod 47 kg) i Leona Bartolin (juniorke do ispod 55 kg). Srebrnu medalju osvojio je Leonardo Čvek u kategoriji juniora do ispod 63 kilograma, a broncu je kući odnijela Elena Čvek u kategoriji starijih kadetkinja do ispod 60 kilograma. 

Ninje su nastupile i u disciplini “Kick light” gdje je zlato odnijela Leona Bartolin u kategoriji juniorki do  ispod 60 kilograma što je kategorija viša od njezine, a Leonardo Čvek je u kategoriji juniora do ispod 63 kilograma kući odnio srebro. 

Inače, KBK Ninja je na ovom turniru u ukupnoj statistici, računajući sve tri discipline i sve klubove koji su se natjecali, zauzeo visoko treće mjesto.  

KBK Ninja

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba