MDK Građevinar jedan je od lidera na zagorskom tržištu nekretnina – trenutno ih prodaju u Oroslavju i Krapinskim Toplicama

STANOVI BUDUĆNOSTI: Potražnja je velika, vrijeme je da i vi ”ugrabite” svoj novi dom

Objavljeno: 28.03.2022. zagorjeinternational

MDK Građevinar, renomirana građevinska tvrtka iz Velikog Trgovišća, pokreće izgradnju modernih stanova u centru Oroslavja i centru Krapinskih Toplica, koji su već dostupni za prodaju.

Oroslavje

Luksuzni i moderni Stanovi O & G bit će locirani na atraktivnoj lokaciji u višeetažnoj zgradi u centru Oroslavja, u neposrednoj blizini osnovne škole, srednje škole te vrtića.

Stambena zgrada, koja je projektirana s 23 stanova, nalazi se u Gajevoj ulici, po kojoj su stanovi i dobili ime. Pristup zgradi bit će iznimno jednostavan, kako za pješake, tako i za automobile (prostrana garažna i vanjska parkirna mjesta).

Krapinske Toplice

Luksuzni i moderni Stanovi K & T bit će locirani na atraktivnoj lokaciji u centru Krapinskih Toplica, u neposrednoj blizini osnovne škole, vrtića te Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice.

Kako bi se maksimalno iskoristio atraktivan oblik parcele, stanovi su projektirani tako da je zgrada maksimalno okružena zelenilom. Ukupno 24 stanova i poslovni prostor nalazit će se u velebnoj Ulici Antuna Mihanovića, a pojedini stanovi bit će, po potrebi, prilagođeni osobama s invaliditetom. Pristup zgradi bit će iznimno jednostavan, kako za pješake, tako i za automobile (prostrana garažna i vanjska parkirna mjesta).

Osnovnu nosivu konstrukciju stambenih objekata na obje lokacije činit će sustav armirano-betonskih elemenata, a fleksibilnost stanova osigurat će se odvajanjem spavaćih soba i kupaonica od ostalih prostorija. Kretanje između etaža bit će omogućeno korištenjem dizala.

Estetika stanova dodatno će se naglasiti glavnim oblikovnim elementima pročelja, odnosno balkonima, izduženim prozorima i lođama, koji, svojim tlocrtnim varijacijama stanarima omogućuju naknadne preinake u prostornoj organizaciji stanova. Takvi otvori stvaraju dojam prozračnosti u interijeru te garantiraju izvrsno osvjetljenje.

Oblikovanje pročelja zgrada činit će klasična fasadna žbuka, koja svojom posebnom izvedbom daje efektan vizualni dojam.

Posebnu vrijednost pročelju zgrade u Oroslavju omogućit će naizmjenično postavljeni volumeni balkona, obavijeni metalnom opnom, koja stanarima jamči privatnost i opušteno uživanje na svježem zraku, dok će na zgradi u Krapinskim Toplicama volumeni balkona i lođa kreirati pravokutne oblike.

Na zgradi u Oroslavju dostupni su dvosobni, trosobni i četverosobni stanovi sljedećih veličina: 45,78 m2, 46,44 m2, 46,75 m2, 47,19 m2, 49,78 m2, 49,83 m2, 50,58 m2, 67,46 m2, 67,9 m2, 68,16 m2, 69,04 m2, 69,23 m2, 71,13 m2 , 76,46 m2, 95,93 m2, 98,59 m2, 73,14 m2, 73,61 m2, 76,46 m2, 77 m2, i 37 m2.

Na zgradi u Krapinskim Toplicama dostupni su stanovi sljedećih veličina: 50 m2, 56 m2, 65 m2, 70 m2, 91 m2, i 96 m2.

Stanovi će biti useljivi u srpnju 2023. godine. Svaki stan bit će dizajniran, i izgrađen, s ciljem postizanja dugoročne kvalitete i vrijednosti te pružanja svakodnevnog vizualnog i uporabnog zadovoljstva svojim stanarima.

Investitor i izvođač radova na projektima je tvrtka MDK Građevinar d.o.o. koja jamči kvalitetu u skladu s najvišim standardima struke. MDK realizacija projekata kreće s početnom idejom, prati kvalitetu i brzinu izvođenja radova tijekom cijelog projekta i završava estetskim detaljima u svrhu postizanja moderne, funkcionalne, ali ujedno i svevremenske, izgradnje. U svim fazama izgradnje MDK inzistira na transparentnosti i profesionalnosti, a, nakon završetka projekta, često nastavlja uspješnu suradnju i komunikaciju s klijentima putem usluge upravljanja objektima. Više podataka o tvrtki i ostalim stanovima u trenutnoj ponudi možete pronaći na www.mdk.hr.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter