Popovača u subotu ugostila drugi ciklus prvenstva Hrvatske u kickboxingu, Zagorci ponovo odlični

Bedekovčanski “Zmajevi” osvojili zlato, srebro i dvije bronce, zabočke “Ninje” tri bronce, a KBK “Krapina” jednu

Objavljeno: 28.03.2022. zagorjeinternational

U subotu je u Popovači održan drugi ciklus prvenstva Hrvatske u kickboxing disciplinama ‘Point Fight’ i ‘Kick light’ na kojem su nastupili članovi KBK-a “Ninja” iz Zaboka, KBK-a “Krapina” i članovi KBK-a “Zmajevi” iz Bedekovčine. 

Iz KBK-a “Ninja” nastupilo je četvero natjecatelja, Ian Čičak, Vilim Lovrenčić, Lada Vukić i Borna Sudar. Na trećem mjestu su u svojim kategorijama završili Ian Čičak (mlađi kadeti do 37 kg), Vilim Lovrečić (mlađi kadeti do 47 kg) te Lada Vukić (mlađe kadetkinje do 37 kg), dok je Borna Sudar u kategoriji seniora do 89 kilograma dijelio peto i šesto mjesto. 

KBK “Ninja”

Iz KBK-a “Zmaj” iz Bedekovčine nastupilo je petero natjecatelja, od čega troje u disciplini ‘Pont Fight’ i dvoje u ‘Light Kicku’. U kategoriji mlađih kadeta u ‘Point Fightu’ nastupili su Luka Sovec (do 28 kg), Karla Ptičar (do 47 kg) i Karlo Baša (do +47 kg), a u ‘Point Fightu’ za seniore do 50 kilograma nastupila je Ana Sovec. U ‘Kick Lightu’ za seniore do 65 kilograma nastupila je Diana Franke. 

Sovec je u svojoj kategoriji osvojio peto mjesto, kao i Karlo Baša u svojoj kategoriji. Karla Ptičar se popela na treće mjesto u svojoj konkurenciji i osvojila brončanu medalju. Diana Franke se u disciplini ‘Kick Light’ izborila za srebrnu medalju, a zlatno je kući ponijela Ana Sovec. 

Iz KBK-a Krapina na prvenstvu su sudjelovale dvije natjecateljice u kategoriji mlađih kadetkinja, Ivana Podhraški koja je zatjecanje završila na devetom mjestu, te Jana Majcenić koja je bila treća. Inače, objema je natjecateljicama ovo bio prvi turnir.

KBK Krapina

Na natjecanju je sudjelovalo ukupno 196 natjecatelja (126 u ‘Point Fightu’ i 70 u ‘Kick Lightu’) iz 42 kluba, a izvršni organizator državnog prvenstva su bili KBK “Moslavac” Popovača i HKBS. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba