Mladi zagorski tenisači ostvarili odlične rezultate na završnom Mastersu središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina

Amon Đukez drugi u ˝zlatnoj skupni˝, David Barilar drugi, a Jana Stantić treća u ˝brončanoj skupini˝

Objavljeno: 28.03.2022. zagorjeinternational

Jučer je u Ogulinu održan završni Masters središnje Hrvatske u tenisu do 10 godina ˝zeleni turnir˝ čime je završen zimski dio sezone. Organizator ovog natjecanja bio je Teniski klub Ogulin.

Kao što je i ranije najavljeno iz Hrvatskog Zagorja na prvenstvu su nastupili Jana Stantić i David Barilar iz Krapine, te Amon Đukez iz Lobora, članovi teniskog kluba BK Hornets. Amon je na turniru odigrao četiri meča, te ponovo ostvario tri pobjede i jedan poraz u finalu ˝zlatne skupine˝ od prvog nositelja turnira, Mateja Božičevića, člana teniskog kluba Frankopan iz Ogulina.

Jana i David nakon što su u grupnoj fazi natjecanja u svojim skupinama oboje zabilježili po jednu pobjedu, nastavili su natjecanje u ˝brončanoj skupini˝. David je pobjedom u polufinalnom susretu izborio finale, u kojem je nakon neizvjesnog meča izgubio, te zauzeo drugo mjesto ˝brončane skupine˝. Jana je nažalost izgubila u polufinalnom meču, te je natjecanje nastavila u borbi za treće mjesto, gdje je ostvarila pobjedu i u konačnici zauzela treće mjesto ˝brončane skupine˝. Jana, David i Amon treniraju s trenerom Branimirom Krmpotićem iz BK Hornetsa – teniske škole i akademije, a u iščekivanju početka regionalnih turnira u ˝zelenom tenisu˝, Amon će sljedećeg vikenda nastupiti na turniru u Samoboru gdje će se održati otvoreno prvenstvo TK Samobor, u tenisu do 12 godina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba