Dani otvorenih vrata FOI-a predstavljaju nove studijske programe koji se izvode i u Zaboku

Prijavi se, upoznaj faks kroz samo nekoliko klikova i spremno dočekaj upise

Objavljeno: 26.03.2022. zagorjeinternational

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu u travnju će održati svoje virtualne Dane otvorenih vrata (DOV) i to 5. travnja 2022. godine od 10 sati i 26. travnja 2022. godine od 16 sati. Događaj je otvoren za sve zainteresirane sudionike, a održat će se na ovoj poveznici (pristup će biti omogućen 15 minuta prije početka događanja). Prijave za događaj otvorene ovdje, no pristup će biti omogućen i onima koji se neće prijaviti.

Cilj virtualnih Dana otvorenih vrata je upoznati učenike završnih razreda srednjih škola (prvenstveno 3. i 4. razreda), a potencijalno i naše buduće studente, sa studijskim programima FOI-ja, koje maturanti mogu upisati nakon što polože ispite državne mature. Dani otvorenih vrata bit će prilika svim zainteresiranim učenicima, ali i nastavnicima i ostalim zainteresiranim sudionicima da čuju sve informacije važne za upis na FOI, ali i da predstavimo sve prednosti naših studijskih programa, kao i sve druge mogućnosti koje se, uz studiranje, nude našim budućim studentima.

– Četiri nova suvremena modula na informatičkom smjeru, moderniziran stručni studij, nove aplikacije za pomoć u studiranju, obavezna stručna praksa u najvećim kompanijama u Hrvatskoj ili u inozemstvu – samo su neke od tema i noviteta na FOI-ju koje ćemo vam predstaviti u okviru virtualnog DOV-a. Uz to, prezentirati ćemo i videom što i kako se radi sa studentima u FOI-jevim laboratorijima za seminarsku nastavu – kažu u FOI-u i dodaju kako su za učenike koji će sudjelovati u navedenim aktivnostima u pripremi i zanimljive nagradne igre u kojima će imati priliku osvojiti FOI promotivne pakete iz FOI webshopa.

Podsjetimo, procesom revizije, a prateći trendove i suvremeno tržište rada, na studijskom programu Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (ITDP), od akademske godine 2021./2022. napravljen je iskorak u dva nova područja, odnosno smjera: Razvoj aplikacija te Informatička podrška poslovanju. Dodatne informacije potražite na službenim stranicama FOI-a.

Za dodatne informacije zainteresirani mogu kontaktirati FOI na [email protected] ili na broj telefona 042/390 826.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba