Prijave se zaprimaju do 5. travnja

HTZ u potrazi direktora/ice predstavništava u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji, Švedskoj i Kini

Objavljeno: 26.03.2022. zagorjeinternational

Hrvatska turistička zajednica objavila je Natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice predstavništava u inozemstvu na šest tržišta, a među kojima su tržište Austrije sa sjedištem u Beču, Češke sa sjedištem u Pragu, Mađarske sa sjedištem u Budimpešti, Slovenije sa sjedištem u Ljubljani, Švedske sa sjedištem u Stockholmu te Kine sa sjedištem u Šangaju, piše Poslovni.hr.

– Predstavništva imaju vrlo važnu ulogu u promociji naše zemlje kao turističke destinacije, a ključna su i za održavanje kontakata s najvažnijim inozemnim partnerima. U okolnostima pandemije, koja je nažalost i dalje prisutna, a sada i u okolnostima nemilih događaja u Ukrajini, njihova uloga postaje još značajnija. Unatoč brojnim izazovima naš cilj u ovoj godini ostaje isti, a to je pozicioniranje Hrvatske kao sigurne, kvalitetne i dobro pripremljene destinacije – rekao je direktor HTZ-a Kristjan Staničić i dodao kako će se novi direktori odabrati na mandatno razdoblje od četiri godine.

Uvjet za prijavu na natječaj su najmanje četiri godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu ili turističkog marketinga, odnosno najmanje šest godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima. Potrebno je i znanje jednog i poznavanje još jednog stranog jezika ili jezika turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno, poznavanje turističkog tržišta za koje je predstavništvo nadležno. Prilikom prijave kandidati moraju priložiti i prijedlog četverogodišnjeg plana aktivnosti predstavništva.

– Očekujemo da će se na natječaj javiti kvalitetni profesionalci s kreativnim i zanimljivim prijedlozima programa rada. Vjerujemo kako će broj prijava biti velik jer veća konkurencija podrazumijeva izbor najstručnije i najkompetentnije osobe što svakako priželjkujemo. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane kandidate da se prijave na natječaj te da svojim znanjem, iskustvom, vještinama i kontaktima daju snažan doprinos timu Hrvatske turističke zajednice i promociji Hrvatske diljem svijeta – zaključio je Staničić.

Prijave na natječaj, koji je objavljen na mrežnim stranicama HTZ-a, zaprimaju se do 5. travnja 2022.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba