Otvoren Tinder za katolike, registracija moguća samo uz preporuku svećenika

Od korisnika se očekuju redoviti odlasci na misu i ispovijed, predbračni celibat, da se žele zaručiti te da nisu mlađi od 26

Objavljeno: 24.03.2022. zagorjeinternational

Tinder je prije sedam godina postao peta najbrže rastuća mobilna aplikacija. Broji 6,2 milijuna pretplatnika te 75 milijuna aktivnih korisnika. A sada, ako niste zadovoljni Tinderom, možda vam se svidi Navis Fidelis, aplikacija za spajanje praktičnih katolika, piše 24 sata.

Navis Fidelis osmislio je svećenik Laurent Spriet iz Lyona, a na aplikaciju se zasad može registrirati isključivo na preporuku svećenika, odnosno uz njegovu potvrdu da redovito idete u crkvu i da ste dobar katolik s ozbiljnim bračnim težnjama.

Od korisnika se očekuju i redovni odlasci na ispovijed, da žive u predbračnom celibatu, da se žele zaručiti te da imaju najmanje 26 godina.

– U Francuskoj čak 37 posto odraslih žive sami. U suvremenom društvu sve je manje prigoda za susrete i druženja pa samcima postaje sve teže. Zato smo i mi odlučili ponuditi priliku za upoznavanje – kazao je svećenik, prenosi RP Online.

Aplikacija ljude potiče da organiziraju druženja uz dobru hranu, šetnje ili neke sportove. Godišnja članarina iznosi 42 eura (320 kuna), od čega pet eura odlazi u humanitarne svrhe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba