Osnovana udruga "Mladi za Mihovljan", predsjednik je Damir Ceboci

“Ideja je da budemo nositelji kulturnog, zabavnog i društvenog života našeg mjesta”

Objavljeno: 24.03.2022. AB

U mihovljanskom Lovačkom domu LD “Trčka” održana je osnivačka skupština udruge “Mladi za Mihovljan”, za čijeg je predsjednika izabran Damir Ceboci,  dopredsjednica je Lucija Hustić, a tajnica Lana Risek. Skupštini su, uz članice i članove te općinske čelnike prisustvovali i predsjednik LAG-a “Zeleni bregi” Žarko Miholić te potpredsjednik Županijske skupštine Željko Čleković, koji su mladima uputili riječi potpore i pružili ruku budućoj suradnji.

Korištenje LAG-a

– Ova ekipa je jedna od rijetkih koji su shvatili čemu služi LAG, a poziv meni kao predsjedniku to i dokazuje. Mnoge stvari treba razumjeti, posebno rad udruga koji nije toliko kompliciran, jer novac je svugdje oko nas, samo ga treba znati ubrati. Nedavno smo ovdje u Mihovljanu otvorili ured LAG-a, koji bi vam mogao biti od pomoći, kako vama tako i stanovništvu iz okolnih općina. U tijeku je priprema nove Lokalne razvojne strategije LAG—a “Zeleni bregi” za novo financijsko razdoblje, gdje i vi možete pronaći svoj dio kroz partnerski odnos, kako s drugim jedinicama lokalne samouprave, tako i s drugim zemljama. Još jednom, imate ured LAG-a u Mihovljanu, koristite ga – kazao je Žarko Miholić, čestitavši na osnivanju Udruge, a čestitku je uputio i Željko Čleković:

– Svaka čast! Mi bez mladih ne možemo. Oni se trebaju uključiti u život Mihovljana kroz sve strukture. Ne želim da čekaju da mi stariji odemo sa scene, već moraju biti uporni, naporni i zalagati se te boriti za svoje ideje i projekte – zaključio je Čleković.

Novoizabrani predsjednik Ceboci zahvalio je na lijepim riječima i najavio suradnju na realizaciji njihovih ideja, planova i projekata.

Jaka i dobra ekipa

– Mislim da smo složili jednu jaku i dobru ekipu. Ideja osnivanja ove udruge rodila se prije nekoliko godina, a ideja je da budemo nositelj kulturnog, zabavnog i društvenog života našeg mjesta. Naziv udruge je “Mladi za Mihovljan”, a kako bismo mogli funkcionirati i Mihovljan mora biti za mlade. Zato ćemo uputiti poziv našim vrijednim poduzetnicima i obrtnicima da donacijama podupru naše ideje, planove i projekte. Predstoji nam ozbiljan posao, ali uz ovakav entuzijazam kakav trenutno imamo, siguran sam da ćemo zajedno postići planirano, pa i više od toga – zaključio je Ceboci. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba