U ponedjeljak ne propustite:

HUM CROMA i Stražaplastika organiziraju panel diskusiju “Diverzifikacija poslovanja”

Objavljeno: 24.03.2022. zagorjeinternational

Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika HUM CROMA i Stražaplastika organiziraju panel diskusiju na temu “Diverzifikacija poslovanja” idućeg ponedjeljka s početkom u 13:30 sati u prostoru tvrtke Stražaplastika d.d.

Tragom tehnoloških promjena i zadane zelene tranzicije, iznimno visokih cijena energenata te nestabilnosti svjetskog gospodarstva u mnogočemu uzdrmanog pandemijom COVID-19 te, u zadnjih mjesec dana, ratnim zbivanjima u Ukrajini i sankcijama Rusiji, nužno je promišljati kako i na koji način prevladati još jedan izazov koji je pred hrvatskim gospodarstvenicima. Upravo tema panela „Diverzikacija poslovanja“ pokušat će dati i prijedloge i odgovore na trenutno stanje, kao i za razdoblje koje je pred nama. Razmjene znanja i iskustava te promišljanja uspješnih hrvatskih gospodarstvenika putem panel diskusije primjer je djelovanja HUM-CROMA-e koja za cilj ima razvoj i usavršavanje menadžera.

Panelisti: Josip Grilec predsjednik Uprave Stražaplastika d.d., 2021. dobitnik nagrade HUM-CROMA-e za životno djelo, Ivana Kolar direktorica Julius Rose d.o.o., dugogodišnja direktorica ˝Terme Tuhelj˝, 2011. godine dobitnica nagrade HUM-CROMA-e za menadžericu godine, Branimir Muidža generalni direktor HeidelbergCement Group d.d. za Hrvatsku i BiH te član Upravnog odbora HUM-CROMA-e, 2017. dobitnik nagrade HUM-CROMA-e za menadžera godine Tihomir Premužak predsjednik HUM-CROMA-e i predsjednik Uprave Vetropack Straža d.d. Miodrag Šajatović glavni i odgovorni urednik poslovnog tjednika Lider.

Više informacija potražite OVDJE.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba