NEOBIČNO SLAVLJE U VELIKOM TABORU OVE SRIJEDE:

Zavirite u mirisnu tortu, igrajte se i proslavite ˝Rođendan u Hermanovoj jazbini˝

Objavljeno: 20.03.2022. zagorjeinternational

Naredne srijede s početkom u 11 sati u renesansim kulama Velikog Tabora sprema se neobična rođendandanska proslava, a radi se o gostujućoj izložbi za djecu ˝Rođendan u Hermanovoj jazbini˝.
Proslava rođendana prezentira se kao suvremeni globalni fenomen te, u isto vrijeme, intimna, osobna i obiteljska svečanost. Do porasta broja rođendanskih proslava došlo je u drugoj polovici 20. stoljeća kada se počinju sve manje slaviti imendani.  

Izložba govori o proslavi i uz veliku mirisnu tortu u koju posjetitelji mogu ući i otkriti njenu čaroliju uz pomoć svjetla, slike, glazbe i mirisa, te obuhvaća različita obilježja slavlja, darivanja i igre. Sadržaj dopunjavaju brojne interaktivne točke, film o proslavama, predstavljanje sjećanja anketiranih posjetitelja izložbe i predmeti iz muzejskih zbirki. 
Baš kao na rođendanskoj proslavi, posjetitelji izložbe moći će se zabaviti te igrati!
U jednoj od polukružnih renesansnih kula Velikog Tabora do 1. listopada 2022. godine možete doživjeti izložbu o ugodnoj, prijateljskoj i mirisnoj rođendanskoj svečanosti koju su osmislili u Muzeju novije povijesti u Celju (Muzej novejše zgodovine Celje), autorice i muzejske savjetnice Jožice Trateški.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba