Traže se kuhari, automehaničari, soboslikari, kozmetičari…

Pogledajte najbolju ovotjednu ponudu poslova na području Krapinsko – zagorske županije

Objavljeno: 20.03.2022. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Vili Comerce d.o.o. traži automehaničara (m/ž) u Zaboku. Rok za prijavu je 26. ožujka. Posao obuhvaća rad u servisnoj radioni na održavanju i popravku viličara te rad na terenu. Prijavite se ovdje.

Aquapark Adamovec traži samostalnog kuhara / glavnog kuhara (m/ž) u Adamovcu. Poslodavac nudi plaću u iznosu od 13000 kuna do 15000 kuna neto te od kandidata zahtijeva radno iskustvo od minimalno četiri godine i sposobnost samostalnog organiziranja cjelokupnog rada kuhinje. Prijave se zaprimaju do 7. travnja putem brze prijave.

Tifon d.o.o. zapošljava manipulanta – vatrogasca (m/ž) u Zaboku. Posao uključuje provođenje vatrogasne preventive, svakodnevno kontroliranje vatrodojavnog sustava i njegovu ispravnost. Prijaviti se možete do 22. ožujka ovdje.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž), konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23. ožujka putem linka.

Plinka – Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Rok za prijavu je 1. travnja. Poslodavac omogućuje napredak unutar tvrtke, stalna primanja te zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se putem brze prijave.

Krovomont Zimić traži krovopokrivača (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijave traju do 11. travnja. Posao se izvršava na neodređeno vrijeme. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Esencija zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Konjščina. Prijaviti se možete do 25. ožujka. Radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Interijeri-Horvat d.o.o. traže soboslikara (m/ž) u Velikom Trgovišću. Prijave se zaprimaju do 14. travnja. Poslodavac traži dva radnika spreman na terenski rad te s radnim iskustvom od dvije godine. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

Auro Domus d.o.o. traži vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole ‘B’ kategorije. Prijave se zaprimaju do 24. ožujka putem brze prijave.

Kostel promet d.o.o. zapošljava operatera pripreme krojenja (m/ž) u Pregradi. Prijave traju do 15. travnja. Posao uključuje brigu o ispravnosti materijala i strojeva te izvršavanje dnevne ralizacije krojnice. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba