Održan radni sastanak Regionalnog saveza HNS-a

ČURAJ: HNS je oduvijek bio predvodnik naprednih politika s jasnom vizijom razvoja, a HNS na sjeveru to potvrđuje

Objavljeno: 20.03.2022. zagorjeinternational

Predsjednici županijskih organizacija HNS-a s područja Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza HNS-a, održali su radni sastanak u Varaždinu kako bi razmotrili planove i aktivnosti daljnjeg jačanja stranke, a prisustvovali su predsjednik Sjeverozapadno-hrvatskog regionalnog saveza stranke i predsjednik ŽO HNS-a Bjelovarsko – bilogorske županije Neven Alić, te predsjednici županijskih organizacija stranke Varaždinske županije Marijan Škvarić, Krapinsko – zagorske županije Robert Šplajt, međimurske i koprivničko – križevačke organizacije Nenad Hranilović i Goran Pakasin te zamjenik predsjednika stranke Mirko Korotaj. 

Tom prilikom istaknuti su rezultati koje HNS kontinuirano ostvaruje na sjeveru Hrvatske kao lider političkog centra s jasnom vizijom razvoja i stranke i regije koju ovaj Savez okuplja. 

– Rezultati su potvrda našeg rada, ali predstavljaju i obvezu da činimo još više – poručio je čelnik varaždinskog HNS-a Marijan Škvarić te naglasio kako HNS okupljen u Sjeverozapadnom regionalnom savezu svoj potencijal ima u bojnom članstvu te izabranim načelnicima, gradonačelnicima i vijećnicima .

– Oni su primjer kako se radi u službi građana. Imaju rezultat i viziju razvoja i napretka ove regije i svakog njenog dijela, a to potvrđuju brojnim realiziranim programima i konkretnim politikama. Svi naši sugrađani, bez obzira u kojem gradu ili općini živjeli, zaslužuju jednake šanse i uvjete života i svaki projekt koji unapređuje život u njihovoj sredini je važan projekt. Upravo to prepoznaje HNS – zaključio je Škvarić.  

Na sastanku je istaknuto kako će županijske organizacije Sjeverozapadno – hrvatskog regionalnog saveza HNS-a još intenzivnije raditi prema zacrtanom planu i programu uz podršku vodstva stranke.

Podršku Savezu dao je i predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj koji je tom prilikom pohvalio rad županijskih organizacija.

– HNS je oduvijek bio predvodnik u definiranju naprednih politika s jasnom vizijom razvoja, a upravo HNS na sjeveru to potvrđuje. Nastojat ćemo svoje vrijednosti ugrađivati u svakodnevni život, kao što smo svoja rješenja ugradili u brojne prijedloge zakona. Politika rada i rezultata ono je što ćemo i dalje praktično živjeti i zagovarati. To se očekuje i od HNS-a na sjeveru Hrvatske  – zaključio je predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba