Američki ured za nacionalnu sigurnost tvrdi da bi nas uskoro mogli kontaktirati vanzemaljci

“Nismo sami u svemiru, postojanje drugih inteligentnih bića u svemiru uzimamo kao nešto što je sigurno”

Objavljeno: 19.03.2022. zagorjeinternational

Američki ured za nacionalnu sigurnost upozorio je kako bi nas uskoro mogli kontaktirati vanzemaljci, a iz Ureda su u javnost pustili dijelove dokumenta “Komunikacija s vanzemaljskom inteligencijom”, prenosi 24sata.hr.

– Nismo sami u svemiru. Do prije par godina ovo nije zvučalo uvjerljivo, ali danas postojanje drugih inteligentnih bića u svemiru uzimamo kao nešto što je sigurno – piše u objavljenom dokumentu u kojem je citiran i rad “Američke znanstvene akademije” o postojanju života negdje u svemiru.

– To nije više nešto iz naših najluđih snova, nego nešto prirodno, nešto što bi se moglo dogoditi već za vrijeme naših života – tvrdi rad “Američke znanstvene akademije”. 

Spominju i kako vjeruju da su nam najbliža inteligentna bića u svemiru udaljena stotinu svjetlosnih godina, no da se slažu s poznatim astronomom Bernardom Lovellom koji govori da u svemiru postoji više od sto milijuna zvijezda koje bi mogle ‘podržati’ organsku evoluciju.

Što se tiče samog kontakta s vanzemaljcima, prema objavljenom dokumentu, oni bi nas mogli kontaktirati preko posebnog signala frekvencije 1420.405752 MHz po sekundi, a kada će se točno ta komunikacija ostvariti nije poznato. 

Inače, Pentagon je u veljači najavio osnivanje ureda za istraživanje NLO-a. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba