NOVA KULINARSKA ZVIJEZDA RODOM JE IZ KRAPINSKIH TOPLICA

Zagorka Ivana Jukić s partnerom odnijela pobjedu devete sezone showa Tri, dva, jedan – kuhaj!

Objavljeno: 18.03.2022. zagorjeinternational

Ivana Jukić, inače rodom iz Krapinskih Toplica, i Juan Francisco Sanchez Gracia nakon jučerašnjeg stominutnog kuhanja jela, koje se sastojalo od čak šest slijedova, pobjednici su devete sezone showa Tri, dva, jedan – kuhaj!.

Slučajni partneri u showu za pobjedu su se borili s Antom i Danilom, osvojili novčanu nagradu u iznosu od 50.000 kuna te poklon – bon za namještaj u vrijednosti od 25.000 kuna. Žiri sinoć nije dijelio ocjene već samo komentare i na kraju odlučilo o pobjednicima.

– Čestitam vam! To je bilo izvrsno, iznad svih naših očekivanja! Stvarno jako dobra borba, nismo imali loš slijed večeras – pohvalio je žiri oba para, no pobjeda je na kraju otišla Ivani i Juanu koji su bili vrlo emotivni i pustili suzu.

Finalni meni sastojao se od salate, hladnog predjela, toplog predjela, juhe, glavnog jela s prilogom te deserta, a pobjednički meni izgledao je ovako:

Tataki tuna bila je poslužena za hladno predjelo, a quiche Lorraine za toplo predjelo. Skuhali su još i juhu od cvjetače aromatiziranu tartufima, a glavno jelo je bila janjeća pisanica Wellington. Čokoladna torta s narančom i Chantilly kremom bila je kraljica pobjedničkog jelovnika.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba