KREATIVNO ONLINE: Projekt radobojskog KUD-a "Zagorec", Općine Radoboj i Muzeja Radboa ulazi u posljednji ciklus radionica

Projekt je dodatno obogaćen radovima malih i ‘malo većih’ sudionika – evo gdje ih možete pogledati

Objavljeno: 14.03.2022. Alen Brodar

Jednogodišnji projekt “Kreativno online” namijenjen je starijima od 54 godine i mladima do 25 godina s područja Radoboja i okolice čiji je interes likovna, dramska, glazbena, kazališna, književna, filmska umjetnost, kulturna baština i niz drugih zanimljiv kulturnih i kreativnih aktivnosti i sadržaja.

Aktivnosti projekta ulaze u posljednji ciklus radionica kojeg su obilježile raznovrsne aktivnosti, zabave, druženja, učenja, istraživanja i sve to online! Također, zahvaljujući malim i malo većim sudionicama koji su otkrili, a i usavršili svoje talente, projekt je dodatno obogaćen njihovim radovima koje možete pogledati putem zanimljivih e-kataloga, e-zbirki i virtualnih izložbi radova na internetskoj stranici www.kudzagorec.hr, koja se posebno izradila u svrhu projekta kojeg je u potpunosti sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Cilj ovih projektnih aktivnosti je unaprjeđenje i poboljšanje socijalne uključenosti, umjetničke i kulturne aktivnosti u Općini Radoboj koje se održavaju putem online radionica.

Sadržaj ovog teksta isključiva je odgovornost KUD-a “Zagorec” Radoboj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba