Policijska akcija neće izostati ni ovog vikenda

Evo koji će vozači biti pod ‘plavim’ povećalom

Objavljeno: 11.03.2022. zagorjeinternational

U cilju povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama, a posebice u dane vikenda, na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, ali i cijele Hrvatske, policijski će službenici poduzimati pojačane aktivnosti, usmjerene prioritetno na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, a koji su najčešći uzročnici prometnih nesreća tzv. ˝četiri glavne ubojice u prometu˝.

U tom pogledu, od danas do nedjelje, na području Policijske uprave krapinsko – zagorske, ali i cijele Republike Hrvatske, policija će poduzimati pojačane aktivnosti u cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica. Posebice će se pojačano nadzirati i sankcionirati ne pridržavanje ograničenja brzine, vožnja pod utjecajem alkohola i droga, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nepropisno korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilima te drugi prekršaji koji ugrožavaju sigurnost cestovnog prometa.
 
– I ovom prilikom molimo sve sudionike u prometu da poštujući prometne propise vode brigu o svojoj i sigurnosti drugih sudionika u prometu, te da svojim pozitivnim ponašanjem pridonesu povoljnom stanju sigurnosti – poručuju iz PU krapinsko – zagorske.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba