Imate viziju razvoja turizma u Zagorju?

Turistička zajednica KZŽ u potrazi je za direktorom / direktoricom – aplicirajte u nekoliko klikova

Objavljeno: 09.03.2022. zagorjeinternational

Turističko vijeće turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije raspisalo je natječaj za izbor direktora / direktorice TZ-a KZŽ na mandat od četiri godine, za što se prijave podnose do 18. ožujka ove godine.

Kandidati prijavljeni na javni natječaj koji ispunjavanju formalne uvjete natječaja, prezentirat će Turističkom vijeću program rada Turističke zajednice za sljedeće četverogodišnje razdoblje. Na prezentaciju svog programa kandidati će biti pozvani e-poštom navedenom u prijavi na natječaj, a kandidati koji se ne odazovu pozivu smatrat će se da su povukli svoju prijavu na javni natječaj.

Turističko vijeće Turističke zajednice Krapinsko – zagorske županije za svakog će kandidata putem Ministarstva pravosuđa provjeriti postoji li zapreka.

Ako se na raspisani natječaj nitko ne prijavi ili nitko od prijavljenih kandidata ne bude izabran, natječaj će se ponoviti, a nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati. Kandidati će o izboru biti obaviješteni najkasnije u roku od 30 dana po isteku roka za podnošenje prijava, a s izabranim kandidatom potpisuje se ugovor o radu na određeno vrijeme na razdoblje od četiri godine.

Cijeli tekst natječaja kao i prijavnicu pronađite OVDJE

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba