2Cellos najavili posljednji koncert, a sve što su naučili poklonit će vama

“Koncerti će biti intenzivni, bit će snažni, bit će dirljivi i emotivni”

Objavljeno: 05.03.2022. zagorjeinternational

2Cellos nakon šest izdanih albuma, nakon više milijardi skupljenih streamova, stotine nastupa na kultnim mjestima diljem svijeta i gotovo milijun prodanih ulaznica, nakon deset dugih godina rada, duet Luka Šulić i Stjepan Hauser najavio je svoj posljednji nastup u Zagrebu, piše Glazba.hr.

U posljednjoj godini u kojoj nastupaju, svoju su publiku odlučili počastiti svjetskom turnejom koji će se odviti u sklopu njihove svjetske turneje, a za Hrvate, koncert će se održati 19. rujna u Areni Zagreb.          

– Ova turneja je kulminacija svega što smo kao 2CELLOS postigli. Ovo će biti najjači koncerti, s najvećim brojem posjetitelja. Popeli smo se zajedno na planinu i dosegli vrh onoga što možemo zajedno napraviti. Sve što smo naučili iz zajedničkog sviranja uložiti ćemo u ovu turneju. Koncerti će biti intenzivni, bit će snažni, bit će dirljivi i emotivni. Sve što možemo i znamo pokloniti ćemo publici – i onda možemo umiroviti 2Cellos. Jeste li spremi proslaviti to sa nama – pitaju 2Cellos.

Zagrebačka Arena posljednje je mjesto europskog dijela turneje, i to s razlogom. Kako kaže dvojac, tu su sve počeli, tu žele i završiti  slavnog dvojca “tu smo sve počeli, tu želimo i završiti”. Ovaj će koncert, prema njihovim riječima, biti nabijen energijom i emocijama kao niti jedan do sada.

Ulaznice za koncert su u prodaji na Eventimu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba