Tražite posao?

Donosimo TOP 10 ponuda u Zagorju

Objavljeno: 05.03.2022. zagorjeinternational

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr! Sretno!

Tifon d.o.o. zapošljava gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb, Zaprešić, Karlovac i Samobor. Rok za prijavu je 16. ožujka 2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Plinka – Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Rok za prijavu je 01. travnja 2022. Poslodavac omogućuje napredak unutar tvrtke, stalna primanja te zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se putem brze prijave.

Mitel d.o.o. zapošljava elektroinstalatera (m/ž). Rad se izvodi na području Krapinsko-zagorske županije. Prijave traju do 15. ožujka 2022. Traže više izvršitelja s prethodnim iskustvom u području elektroinstalacija jake i slabe struje. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju inženjera građevine – voditelja gradilišta u visokogradnji (m/ž). Kandidat mora biti spreman na terenski rad u Hrvatskoj i posjedovati vozačku dozvolu B kategorije. Prijaviti se možete do 22. ožujka 2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljavaju inženjera elektrotehnike (m/ž) spremnog na terenski rad na području Hrvatske. Od kandidata se zahtijeva položen stručni ispit i poželjno je članstvo u strukovnoj komori. Prijave se zaprimaju do 22. ožujka 2022. putem linka.

Auro Domus d.o.o. traži vozača – dostavljača (m/ž) na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima i dinamični rad u rastućoj kompaniji. Od kandidata se zahtijeva posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijave se zaprimaju do 24. ožujka 2022. putem brze prijave.

STI d.o.o. traži vozača teretnog motornog vozila (m/ž) za domaći i međunarodni promet. Poslodavac nudi stimulativna primanja.Prijave se zaprimaju do 07. ožujka 2022. putem brze prijave.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: vodoinstalater (m/ž), keramičar (m/ž), stolar (m/ž), kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05. ožujka 2022.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23. ožujka 2022. putem linka.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traže merchandisera (m/ž) na području cijele Hrvatske. Prijave se zaprimaju do 23. ožujka 2022. Poslodavac nudi rad organiziran samo ujutro, službeni mobitel i automobil. Prijavite se ovdje.

Za još veći izbor poslova kliknite na link. Sretno u pronalaženju posla!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba