Zagorski borci ostvarili odlične rezultate na Europskom kupu “Karlovac open 2022”

‘Zmajevi’ kući donijeli dva zlata, pet srebra i sedam bronci, a zabočke ‘Ninje’ jedno zlato i broncu

Objavljeno: 16.02.2022. zagorjeinternational

Ovog je vikenda u Karlovcu održano kickboxing natjecanje Europski kup “Karlovac open 2022”, a na natjecanju su sudjelovali, i pritom se uspješno predstavili, i članovi Kickboxing kluba Zmaj iz Bedekovčine, koji su osvojili čak 14 odličja, a izborili su sedam finala i sedam polufinala. 

Point fighting

Ukupno su kući ponijeli dva zlata, pet srebra i sedam bronci, a zlatom su se okitili Luka Sovec i Karla Ptičar. KBK Zmaj je predstavljalo devet natjecatelja u čak 21 startu, a svoj prvi nastup imali su novi i najmlađi članovi – Luka Sovec, Karla Ptičar, Karlo Baša i Marija Antoaneta Hranić u ‘point fightingu’ za početnike, ali i u ‘lightu’ i ‘kick lightu’.

U ‘point fightingu’, osim zlata u kategoriji djece-početnika do 27 kilograma, Luka Sovec je osvojio i treće mjesto u kategoriji djece-početnika do 30 kilograma. Kod mlađih kadetkinja-početnica do 47 kilograma, na drugo se mjesto popela Karla Ptičar, a u kategoriji mlađih kadeta-početnika iznad 47 kilograma, na drugo je mjesto zasjeo Karlo Baša. U kategoriji starijih kadetkinja-početnica do 55 kilograma, Marija Antoaneta Hranić osvojila je drugo mjesto. 

U disciplini ‘light contact’, u kategoriji mlađih kadetkinja-početnica do 47 kilograma, na drugom je mjesto ponovno bila Karla Ptičar, a u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kilograma osvojila je prvo mjesto. Karlo Baša je u kategoriji mlađih kadeta iznad 47 kilograma osvojio treće mjesto, Marija Antoaneta Hranić je u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma osvojila peto mjesto, a u kategoriji seniorki do 50 kilograma na treću se poziciju popela Ana Sovec.

U ‘light contactu’ su još nastupili i Domagoj Posavec koji je osvojio peto mjesto u kategoriji juniora do 69 kilograma, Daniel Car koji je u kategoriji seniora do 74 kilograma osvojio peto mjesto, te Valentin Pozaić koji je također bio peti u kategoriji seniora do 79 kilograma.

U disciplini ‘kick light’ sudjelovali su Karlo Baša koji je među mlađim kadetima iznad 47 kilograma osvojio treće mjesto, Marija Antoaneta Hranić koja je među starijim kadetkinjama do 55 kilograma također bila treća. Na istom, trećem mjestu se našla i Ana Sovec u kategoriji seniorki do 50 kilograma, te Stjepan Sedak u kategoriji seniora do 63 kilograma. Na petom mjestu su se u ovoj disciplini našli Domagoj Posavec u kategoriji juniora do 69 kilograma, Daniel Car u kategoriji seniora do 74 kilograma i Valentin Pozaić u kategoriji seniora do 79 kilograma.

Odlični i Zabočani

Na natjecanju su također sudjelovali i članovi Kickboxing kluba Ninja iz Zaboka. Od članova kluba Ninja, u disciplini ‘point fight’ nastupili su Julian Vukić u kategoriji starijih kadeta do 32 kilograma, Gabrijel Latin u kategoriji starijih kadeta do 47 kilograma i Verena Dagmar Raister u kategoriji Juniorki do 65 kilograma, a Vukić je osvojio broncu. 

U disciplini ‘light contact’ natjecali su se Elena Čvek u kategoriji starijih kadetkinja do 55 kilograma, Leonardo Čvek u kategoriji juniora do 63 kilograma, Leona Bartolin u kategoriji juniorki do 55 kilograma te Dario Glogoški u kategoriji juniora do 94 kilograma. Bartolin je bila blizu pobjede koja je na kraju ipak izmakla te je završila srebrna, a Dario Glogoški je u svojoj kategoriji bilo brončani. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba