UZ VELIKU POMOĆ ČLANOVA DVD-a PRIŠLIN - HUM: GDCK Pregrada pokreće akciju prikupljanja novca za obnovu kuće u Humu na Sutli, oštećene u požaru

PRIDRUŽITE SE I VI: Svaki prilog je dobrodošao, treba prikupiti oko 200.000 kuna

Objavljeno: 16.02.2022. Vanja Hozmec

Gradsko društvo Crvenog križa Pregrada pokreće akciju prikupljanja financijskih sredstava za kupnju materijala za pomoć pri obnovi kuće u Humu na Sutli koja je teško oštećena u požaru prije nešto manje od dva tjedna. Građane se moli za pomoć, a iz GDCK-a poručuju da je svaki novčani prilog dobrodošao. U požaru su u potpunosti uništena dva stana i krovište kuće, a prema grubim procjenama, potrebno je prikupiti oko 200.000 kuna za nabavu materijala za sanaciju. 

Velika pomoć pružena je i od strane DVD-a Prišlin – Hum čiji su članovi nakon gašenja požara počeli s radovima na zbrinjavanju krova, odnosno sprečavanju prokišnjavanja, te počeli utvrđivati štetu i planirati sanaciju. Također, DVD namjerava izvoditi radove na dobrovoljnoj bazi svojih članova i dobrovoljaca građevinske struke.

Financijska pomoć može se uplatiti na žiro račun Crvenog križa broj: HR5823600001101434423, model 00, poziv na broj 2022, uz opis uplate ‘DONACIJA POŽAR’, a osim novčanih uplata može se donirati i građevinski materijal prema specifikaciji izrađenoj u DVD-u Prišlin – Hum.  Građevinski materijal prikupljat će DVD Prišlin-Hum, a kontakt osoba je predsjednik Dražen Pereti (095/552-9494). Podsjetimo, u požaru je jedna osoba nažalost poginula, a jedna je ozlijeđena. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba