Učenici i nastavnici Medicinskog učilišta SŠ Bedekovčina obilježili Dan bolesnika

Izradili motivirajuće poruke za bolesnike, šetali s korisnicima Lobor-grada, sudjelovali na predavanjima i radionicama…

Objavljeno: 12.02.2022. zagorjeinternational

Povodom Dana bolesnika, koji se obilježavao u petak, organizirane su i provedene brojne aktivnosti u Srednjoj školi Bedekovčina, Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana te Domu za odrasle osobe Lobor-grad, u kojima su sudjelovali svi učenici i nastavnici Medicinskog učilišta SŠ Bedekovčina.

Ručno su izrađene motivirajuće poruke za bolesnike, igračke od papira za najmlađe bolesnike OB Zabok te poruke za korisnike Doma za odrasle osobe Lobor-grad. Nadalje, u Domu za odrasle osobe Lobor-grad učenici su osmislili radionicu pod nazivom “Što nas i zašto pokreće?” te zajedno s korisnicima izradili motivacijsko drvo života. Ondje su sudjelovali i na predavanjima, kreativnim radionicama i čajanki za korisnike i djelatnike te zajedničkom šetnjom djelatnika i korisnika skrenuli pažnju na osobe oboljele od epilepsije. Uz to, učenici  su uredili pano u holu škole i izradili letak na temu križobolje, dok su fizioterapeutski tehničari obilježili Dan bolesnika u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju te bolesnicima podijelili letke na temu križobolja.

Pružimo znak podrške svim bolesnicima, njihovim skrbnicima i zdravstvenim djelatnicima, poruka je koju šalju članovi Podružnice HUMS-a Srednje škole Bedekovčina, zajedno sa svim učenicima i djelatnicima škole.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba