Zabok je postao “iNN”

FOTOGALERIJA: Pogledajte novo omiljeno mjesto za ispijanje kave, “iNN Caffe Zabok”, otvoreno u sklopu Kauflandove trgovine

Objavljeno: 10.02.2022. zagorjeinternational

U sklopu nove Kauflandove poslovnice u Zaboku svoja će vrata otvoriti i novi ugostiteljski objekt “iNN Caffe Zabok”, u kojem ćete se moći opustiti i popiti svoje omiljeno piće nakon naporne kupovine.

Novouređeni prostor krasi moderno uređenje u industrijskom stilu s detaljima poput stolica i klupa za sjedenje u odvažnim bojama što prostoru daje dodatnu toplinu i stvara još posebniji ugođaj.

Također, da ovo nije bilo kakav ugostiteljski objekt vidljivo je i po osebujnim dekoracijama u prostoru poput starih bicikala koji su raspoređeni na nekoliko mjesta unutar kafića i tako mjestu daju dodatni šarm te osiguravaju da će vam prostor zasigurno ostati u lijepom sjećanju. 

Uz vrhunski uređen prostor na odličnoj lokaciji, u “iNN Caffeu” će vas dočekati i uslužiti ljubazni i stručni ugostitelji koji će učiniti sve da se tamo osjećate ugodno i kao kod kuće, a za potpuni doživljaj, poručuju iz “iNN Caffe” tima, preporučuju da se zasladite vrućom čokoladom po kojoj su nadaleko poznati.

Inače, tvrtka “iNN d.o.o.” uspješno posluje već 10 godina. Novootvoreni ugostiteljski objekt u sklopu Kauflandove poslovnice u Zaboku je četvrti u vlasništvu tvrtke, a ujedno i prvi u Hrvatskom zagorju. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba