NAKON 23 DANA POTRAGE: Predivne vijesti iz Gornje Bistre - svih 15 krava koje su pobjegle 15. siječnja, vraćeno je na imanje obitelji Lešnjak

“ŽIVJELI MI, DOBRI LJUDI! Hvala svima koji su pomogli tražiti, javljali se i davali informacije”

Objavljeno: 08.02.2022. JJ

Nakon 23 dana, napokon su s imanja u Gornjoj Bistri stigle lijepe vijesti – pronađeno je svih 15 krava koje su obitelji Lešnjak pobjegle 15. siječnja.
Kako se vijest brzo proširila društvenim mrežama, brojni građani su se uključili u potragu svojim dojavama o tome gdje su se krave nalazile u određenom trenutku, a to je i, po svemu sudeći, urodilo plodom.

– Evo, nakon duga 23 dana možemo reći – sve kravice vraćene su na farmu u Bistri. Zahvaljujem svima koji su mi pomogli tražiti, svima koji su mi se javljali i davali informacije. Živjeli mi, dobri ljudi! – poručio je putem Facebook stranice Policija zaustavlja Krapinsko – zagorska županija vlasnik farme Dean Lešnjak.

Podsjetimo, radi se o francuskom govedu Salers, vrijednoj pasmini koja je poznata po svojoj veličini.
Iako je imanje ograđeno, krave su nekako uspjele pobjeći, točnije, vlasnik je tada rekao kako pretpostavlja da su se nečega uplašile jer su se zatrčale prema ogradi koju su pritom ‘razvalile’.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba