Gradu Zlataru uručeno preko pola milijuna kuna za unaprjeđenje rada dječjeg vrtića

DV “Zlatarsko zlato” od danas ima produljeno radno vrijeme do 20 sati

Objavljeno: 04.02.2022. JJ

Projekt “3,2,1… KRENI!“ Grada Zlatara izabran je za financiranje u sklopu javnog poziva “Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, koji je proveden unutar ESF Operativnog programa “Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.” Gradonačelnica Jasenka Auguštan – Pentek tako je u četvrtak na svečanosti u zagrebačkom Hotelu Adriatic preuzela ugovor vrijedan 588.110 kuna.
Kroz projekt, već od ovog petka je u dječjem vrtiću i jaslicama “Zlatarsko zlato” osigurano produljeno radno vrijeme do 20 sati i implementacija dodatnih programa, kao što su Dječje folklorno stvaralaštvo, Sportski program, Terapija igrom, a nabavit će se i potrebna oprema.
U sklopu projekta, također će se provesti zapošljavanje novih djelatnika: odgojitelj, kuharica/spremačica, administrator i psiholog, uz logopeda koji je zaposlen prošle godine.

– Produljenim popodnevnim radnim vremenom vrtića, omogućit će se bolja ravnoteža obiteljskog i poslovnog života obitelji, a svi navedeni programi znatno će unaprijediti usluge u dječjem vrtiću te se pozivaju svi roditelji da koriste nove usluge dječjeg vrtića – kažu iz Grada Zlatara.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba