Gradska organizacija SDP-a predlaže novi sadržaj za rekreaciju građana

“Na području Ivanca trebalo bi izgraditi bazen”

Objavljeno: 01.02.2022. zagorjeinternational

Gradska organizacija SDP-a Ivanec je na posljednjoj održanoj sjednici ivanečkog Gradskog vijeća predložila da se na području grada pokrene izgradnja gradskog bazena, piše portal eVaraždin.hr.

U SDP-u su naglasili da izgradnja bazena mora postati dugoročni strateški cilj, gledajući razvojne aspekte grada Ivanca. Smatraju da se s realizacijom treba krenuti čim prije.

– Sama svrha izgradnje bila bi u sportske i turističke svrhe, ali prvenstveno bi se koristio za rekreaciju naših sugrađana. Prednosti koje pruža ovaj projekt su škola plivanja za osnovnoškolce i dodatni sadržaj građanima za vrijeme ljetnih mjeseci. Isplativost investicije leži u činjenici da na području cijele bivše općine Ivanec nema objekta ovakvog tipa, a pogledamo li broj stanovnika ovog područja, možemo zaključiti da je on itekako potreban – poručuje SDP Grada Ivanca.

Također, iz stranke poručuju da je potrebno i postupno pristupiti uvođenju LED rasvjete, povećati odvoz plastike i metala te ucrtati vinsku cestu Kaniža – Škriljevac.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba