Trebate poslovni plan za dobivanje sredstava za samozapošljavanje? Planirate se prijaviti na EU natječaj, ali ne znate što vam je sve potrebno?

IMAMO RJEŠENJE: Vi se fokusirajte na razvoj svoga proizvoda ili usluge, a za sve ostalo tu je JurosIdea iz Krapine

Objavljeno: 01.02.2022. zagorjeinternational

Obrt JurosIdea iz Krapine osnovan je 2020. godine, a usluge kojima se bavi su:

Poslovno savjetovanje

Administrativna savjetovanja prilikom otvaranja obrta i OPG-a, kao i tijekom poslovanja. Koji su koraci tijekom otvaranja OPG-a? Koja je dokumentacija potrebna prilikom otvaranja OPG-a? Što treba učiniti prije otvaranja obrta? Kako otvoriti obrt i koje su mu mogućnosti financiranja? Sve su to pitanja na koja vam JurosIdea može dati odgovore.

Izrada EU projekata

Obrt se bavi pripremom, odnosno izradom prijavne dokumentacije za natječaje financirane iz EU fondova i nacionalnih sredstava. Ako ste zainteresirani za natječaje kojima možete (su)financirati određene aktivnosti koje vas zanimaju, pošaljite im svoj e-mail kako bi vam poslali korisne natječaje čim se objave. Nakon odobrenja prijave, u skladu s prijavom i natječajem, provode i projektne aktivnosti te aktivnosti promidžbe i vidljivosti za EU projekte.
Nove natječaje redovno objavljuju i na Facebook stranici.

Poslovni planovi

Hrvatski zavod za zapošljavanje svake godine objavljuje natječaj kojim odobrava sredstva nezaposlenim osobama za samozapošljavanje, odnosno, otvaranje svog poduzeća ili obrta te za proširenje poslovanja postojećih poduzetnika, a za prijavu je potrebno izraditi poslovni plan i troškovnik. Obrt JurosIdea za vas izrađuje takav poslovni plan, troškovnik i ostalu potrebnu dokumentaciju, a izrađuje i poslovne planove za investicije i obrtna sredstva na koje se aplicira putem javnih poziva HAMAG BICRO-a.

Komercijalni outsourcing

Komercijalnim outsourcingom žele vam pomoći da pažnju posvetite onome čime se bavite, dok će vam oni uskočiti s komercijalnim aktivnostima prodaje, nabave i istraživanja tržišta.
Koje aktivnosti mogu preuzeti? Izradu plana prodaje, dogovaranje sastanaka, izradu prezentacije vaš proizvoda i usluga, pronalaženje potencijalnih partnera, klijenata ili distributera, nabavu sirovina i materijala iz Hrvatske ili inozemstva uz istraživanje kvalitete i cijena, istraživanje lokalnog ili šireg tržišta, istraživanje online kanala prodaje.

Ostale usluge

Pomoć u organizaciji edukacija, konferencija i radionica – event Management
Ovisno o potrebama i opsegu same edukacije, konferencije ili radionice, prema dogovoru istražuju i organiziraju prostor i lokaciju, domjenak, predavače, tehničku logistiku.
Prate natječaje i informiraju vas o natječajima vezanima uz vaše poslovanje.

U prvoj godini poslovanja, tvrtki je odobreno 4,5 milijuna kuna u obliku potpora za klijente tijekom 2021. godine, a dokaz kvalitetnog rada i stručnosti je preko 100 zadovoljnih klijenata.

Pratite Facebook i internetsku stranicu gdje objavljuju korisne natječaje iz područja poljoprivrede i poduzetništva, ali i ostale korisne informacije za poslovanje.

Za sve dodatne informacije, pošaljite upit na e-mail [email protected], nazovite broj 098/955 22 17 ili posjetite obrt na adresi Velika Ves 146c, Krapina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba