Brzo i jednostavno do gotovine? Da, i to je moguće!

“Kako mi je poplava stvorila, ali i riješila financijske probleme“

Objavljeno: 27.01.2022. zagorjeinternational

Znamo da poplava u kući znači ogromni financijski problem, ali do sada još nismo čuli da ona nekome može financijske probleme i riješiti.
Upravo se to dogodilo jednom Zabočaninu ove zime.

– Nedavno sam imao poplavu u stanu. Kad sam ujutro ustao iz kreveta, ustanovio sam da je pod spavaće sobe poplavljen. Vode je bilo i u drugoj spavaćoj sobi, dnevni boravak je bio potpuno poplavljen… Cijeli je prvi kat kuće bio pod vodom! Kasnije se ustanovilo da je uzrok poplave bilo puknuće kutnog ventila na kojeg su bili spojeni voda za sudoper i perilica suđa u kuhinji – govori naš sugovornik.
Kako je puknuće nastalo pogrešnom montažom, odnosno, njegovom vlastitom krivicom, cjelokupnu štetu trebao je snositi on sam.

– Samo mi je još ovo trebalo. Otplaćujem dva kredita, kćeri treba platiti auto školu, ne znam kako ću sad ovu štetu sanirati – pomislio je.
No, dok je iz podruma iznosio poplavljene stvari, primijetio je da je voda podigla jednu podnu dasku. Kada ju je pomaknuo, ugledao je staklenku punu nakita i zlatnika!
Ne treba spominjati da sreći ovog gospodina nije bilo kraja. Zlatni nakit i zlatnike odnio je u najbližu poslovnicu Auro Domusa na besplatnu procjenu, koja je potvrdila da se radi o skupocjenom metalu. Kako je dobivenom ponudom za otkup zlata bio i više nego zadovoljan, sve je prodao i odmah dobio pozamašnu svotu novaca. Adaptirao je oštećenu kuću, a ostalo je i za auto školu njegovoj kćeri.

Kao što iz ove fiktivne priče sa sretnim završetkom možemo zaključiti, u poslovnicama Auro Domusa, jedinog hrvatskog lanca specijaliziranog za otkup zlata, moguće je doći do gotovine brzo i jednostavno. Za komad lom zlata, zlatni nakit koji se ne nosi ili zlatnike, moguće je dobiti pozamašan iznos gotovine. Mnogi su možda i zaboravili da kod kuće imaju takav zlatni predmet koji im, uz uslugu otkupa zlata, može riješiti ili barem olakšati neki financijski problem.
Auro Domus možete kontaktirati i saznati sve što vas zanima pozivom na besplatni broj info telefona 0800 73 72 ili dolaskom u poslovnicu u Zabok, na adresi Ulica Matije Gupca 45.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba