Ne propustite Noć muzeja u radobojskom Muzeju Radboa

Sudjelujte na zanimljivim radionicama te besplatno razgledajte stalni postav muzeja i izložbu o rudarskoj baštini

Objavljeno: 26.01.2022.

Muzej Radboa po šesti puta sudjeluje u manifestaciji “Noć muzeja”, koja se ove godine održava 17. puta, a svoje će sudjelovanje realizirati u stvarnom vremenu i prostoru, s posjetiteljima.

U suradnji s Rudarsko – geološko – naftnim fakultetom, muzej je tako ovog petka pripremio niz zanimljivih znanstvenih radionica za djecu koje će se provoditi od 9.30 do 13.30 sati u prostoru muzeja. Bit će tu radionica ”RM@ART”, pod voditeljskom palicom Ane Brcković i Josipe Kapuralić, kao i ”Stijenski ciklus” i “Zemljina vremenska linija”, dvije radionice koje će voditi Iva Kolenković Močilac i Ana Maričić.

Od 15 do 22 sata moći će se razgledati muzejski postav, kao i izložba nastala u suradnji s Muzejem grada Pregrade “Zlatka Dragutina Tudjina” koja nosi ime “Rudnik koji život znači – skrivena rudarska baština Zagorja“, a koja je postavljena u Hiži vinove loze, nasuprot Muzeja Radboa.

Ulaz na sva događanja je slobodan, no prilikom ulaska u prostor muzeja i Hiže vinove loze, obavezno je predočenje EU digitalne COVID potvrde ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba