Priređen prijem za sportaše rekreativce Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije

STRIČAK: Naši sportaši te učenici koji osvajaju nagrade i medalje, naši su najbolji promotori

Objavljeno: 25.01.2022. zagorjeinternational

U Županijskoj palači u Varaždinu priređeni je prijem za sportaše rekreativce Športskog saveza osoba s invalidnošću Varaždinske županije koji  su sudjelovali na Sportsko rekreativnim igrama državne razine održanim od 26. do 28. studenoga prošle godine u Poreču.

Tamo je nastupila županijska reprezentacija koju je činilo 16 natjecatelja koji su ostvarili zapažene rezultate osvojivši pet zlatnih medalja: u visećoj kuglani pojedinačno (Željko Habunek), u pikadu pojedinačno žene (Slavica Pintarić), u pikadu pojedinačno muški (Krunoslav Pavlinec), u visećoj kuglani ekipno žene i u pikadu ekipno žene. Osvojene su i četiri srebrne medalje – u visećoj kuglani pojedinačno muški (Krunoslav Pavlinec), u pikadu pojedinačno muški (Željko Habunek), u paraboćanju i u boćanju.

Župan Anđelko Stričak im je čestitao na sudjelovanju i na medaljama te je tom prigodom pohvalio njihov trud i angažman kojeg ulažu baveći se rekreativnim sportovima.

– Drago mi je da vam mogu čestitati na odličnim rezultatima koje ste postigli, jer ste osim samog nastupa i takmičenja, promovirali i Varaždinsku županiju. Uvijek velim da su naši sportaši te učenici koji osvajaju nagrade i medalje naši najbolji promotori – rekao je župan te im poželio puno zdravlja i sreće u daljnjim takmičenjima, a istaknuo je kako i daljnja podrška Varaždinske županije nije upitna.

Županovim čestitkama pridružili su se i zamjenica župana Silvija Zagorec te Miroslav Huđek, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport, kao i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Ljubica Božić, dok se na dugogodišnjoj podršci koju Županija pruža,  zahvalio Ivica Vujec, predsjednik Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba