Nemate gdje skijati? Zagorski skijaški klub organizira 'Valentinovski izlet'!

“Vodimo vas na najmodernije obiteljsko skijalište u Sloveniji”

Objavljeno: 24.01.2022. zagorjeinternational

Zagorski skijaški klub ponovno u suradnji sa sportskim društvom Ku-ku-ri-ku iz Zaboka organizira skijaški izlet za članove i one koji to žele postati, u poznato skijalište Cerkno u Sloveniji. Radi se o ‘Valentinovskom izletu’ koji će se održati u subotu, 12. veljače.
To je skijalište odabrano zbog blizine i zbog toga što za Sloveniju nisu potrebna dodatna testiranja ukoliko ste preboljeli ili imali COVID, a ako niste, dovoljan vam je negativan test na koronavirus, kažu iz kluba.
Inače, Cerkno je najmodernije tehnički uređeno obiteljsko skijalište u Sloveniji sa 70 hektara uređenih skijaških terena, 18 kilometara skijaških staza koje se nalaze na od 900 do 1291 metar nadmorske visine, a tu su i staze za snowboardere, snježni park za skijaše i snowboardere, staza za sanjkanje, kao i dječji vrtić s bogatim programom te pomičnom trakom.
Kotizacija za izlet iznosi 150 kuna, a svoje mjesto možete rezervirati na [email protected] ili [email protected]. Mjesta i kapaciteti su ograničeni, tako da požurite sa svojom rezervacijom.

– Otkrivamo Sloveniju, dok se Italija i Austrija ne otvore normalnijim ulaskom preko granice – kažu iz ZASKI-ja.
Više informacija o izletima i školi potražite ovdje.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba