Okupilo se 50 momčadi

Golubovec i Klanjec pobjednici su ovogodišnjeg Zimskog kupa u malom nogometu za zagorske nogometne klubove

Objavljeno: 24.01.2022. zagorjeinternational

Završio je dvoranski turnir za seniore i veterane, Zimski kup u malom nogometu za registrirane zagorske nogometne klubove, koji se pod pokroviteljstvom Nogometnog saveza Krapinsko – zagorske županije i u organizaciji Nogometnog kluba Stubica, igrao u donjostubičkoj sportskoj dvorani, izvještava Radio Zlatar.
U kategoriji seniora, naslov pobjednika osvojio je Golubovec, koji je u finalu pobijedio Klanjec rezultatom 1:0. Treće mjesto pripalo je Jedinstvu iz Svetog Križa Začretja, koje je pobijedilo momčad Rudara DZ, drugu ekipu, rezultatom 4:1.
Najbolji strijelac među seniorima bio je Mihael Dlesk iz Jedinstva, najbolji vratar Franjo Žigman iz Klanjca, a najbolji igrač Robert Kuharić iz Golubovca.
U kategoriji veterana, prvi je bio Klanjec, koji je pobijedio Petrovsko rezultatom 3:1 nakon izvođenja sedmeraca. U regularnom dijelu bilo je 1:1.
U utakmici za treće mjesto susreli su se Zagorec Krapina 2 i NK Matija Gubec. Utakmica je završila 2:2, pa su izvođeni sedmerci. Uspješniji je bio Zagorec, a utakmica je završila rezultatom 5:3. Najbolji strijelac i igrač bio je Mladen Šerek iz Petrovskog, a najbolji vratar Toni Bogović iz Klanjca.
Na turniru je ukupno sudjelovalo 27 seniorskih i 23 veteranske momčadi.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba