Medicinska sestra u Vinogradskoj uhvatila dvoje pacijenata u 'ljubavnom zanosu'

Ulovila ih gole u jednoj od soba, počeli vrijeđati nju i liječnicu: “Zapamtit ćeš me k***o. Tužit ću vas!“

Objavljeno: 20.01.2022. zagorjeinternational

U sobi KBC-a “Sestre milosrdnice” dvoje se pacijenata, 34-godišnji Zagrepčanin i 39-godišnja Splićanka, prepustilo sirovim strastima i u tom ih je trenutku uhvatila jedna medicinska sestra, piše Jutarnji list.

Uhvatila ih je potpuno gole, a dvojac je odmah počeo vrijeđati medicinsku sestru koja ih je upozorila da bi zbog ovog čina mogli biti izbačeni s odjela. Intervenirati je morala čak i policija.

Protiv 34-godišnjaka je podnesen i optužni prijedlog zbog toga što je liječnici koja je došla na poziv sestre rekao: “Ti ćeš biti kriva kad ću morati ležati 19 mjeseci u zatvoru, zapamtit ćeš me k***o. Tužit ću vas!“

U tom je trenutku i 39-godišnjakinja počela vrijeđati liječnicu, govoreći: “J***m ti mater, k***o jedna, ti ćeš nas izbaciti.

Par je odveden u policijsku postaju.

Općinski sud kaznio ih je s po 600 kuna i naložio im plaćanje 200 kuna sudskih troškova. Medicinska sestra koja ih je zatekla na djelu je na sudu ispričala cijeli događaj.

– Bilo je to prošle godine. Oni su bili u potpunosti goli. Rekla sam im da je to zabranjeno u prostoru bolnice jer da time krše kodeks te da će biti disciplinski otpušteni. Počeli su na to negodovati i vikati. Pa je došla doktorica, a pacijenti su je vrijeđali. Oboje su bili izrazito agresivni. Cijeli odjel je čuo buku, pa su se drugi pacijenti uznemirili. Pozvale smo zaštitare, a potom i policiju, s kojima su napustili bolnicu – rekla je medicinska sestra, a svjedočila je i liječnica koju je medicinska sestra pozvala u pomoć. Rekla je da je uzela njihove povijesti bolesti i na temelju toga vidjela da su na liječenje stigli svega dva dana ranije.

Kazala je da ih je potom pozvala u ambulantu, gdje je 34-godišnjak bio vrlo agresivan, a oboje su je vrijeđali.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba