MOŽETE LI VJEROVATI? Junakinje novih nastavaka serije "Seks i grad" starije su nego što su bile "Zlatne djevojke"

“Nevjerojatno koliko je naš pogled na žene u toj dobi danas drugačiji”

Objavljeno: 20.01.2022. zagorjeinternational

Društvene mreže zapalile su se nakon što se ispostavilo da su glavne junakinje serije “I tek tako“, koja je nastavak popularnog “Seks i grada”, Carrie, Miranda i Charlotte, starije od likova iz nekada popularne serije “Zlatne djevojke“, u kojoj je glavnu ulogu imala nedavno preminula Betty White, piše Tportal.hr.

Vjeruje se da su glavne junakinje serije “Zlatne djevojke“ u prvoj sezoni imale između 47 i 55 godina, dok su junakinje serije “I tek tako“ u srednjim 50-tima.

Rasprava o dobi popularnih televizijskih junakinja proširila se internetom, gdje su mnogi otkrili nevjerojatan podatak da su zapravo Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristin Davis) iz serije “I tek tako“ te Dorothy (Beatrice Arthur), Blanche (Rue McClanahan) i Rose (Betty White) bile slične dobi, unatoč tome što je postojala velika razlika u njihovom izgledu.

Jedna je komentatorica na svojem Twitteru napisala da ju je uznemirilo to što je prilikom gledanja prve sezone “Zlatnih djevojaka“ otkrila da lik Rose ima 55 godina. 

– Glavni likovi u prvoj sezoni “Zlatnih djevojaka“ mlađi su nego u trenutnom nastavku “Seksa i grada“ (53/54 u “Zlatnim djevojkama“ i 54/55 u “I tek tako…“). Nevjerojatno koliko je naš pogled na žene u toj dobi danas drugačiji – glasio je jedan od komentara.

Mnogi su slično komentirali govoreći da se prije drugačije gledalo na žene zrelije dobi, a neki su ‘tviteraši’ primijetili i kako je dojmu o starijoj dobi pomogao i ‘baka’ imidž likova seriji.

Inače, serija “Zlatne djevojke“ prikazivala se između 1985. i 1992. godine.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba