DETALJI TEŠKE PROMETNE NESREĆE U KLOKOVCU

Smrtno je stradao M. S. T. (35) iz Krapine, vozač automobila G. P. (31), inače policajac, bori se za život

Objavljeno: 20.01.2022. AB

U teškoj prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Klokovcu oko 00.40 sati, smrtno je stradao 35-godišnjak, dok se 31-godišnjak koji je vozio taj automobil, u KBC-u Sestre Milosrdnice, bori za život – potvrdili su nam iz PU krapinsko – zagorske.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo M. S. T. iz Krapine, koji je bio suvozač u BMW-u X5, a koji je vozio G.P., inače pripadnik Interventne jedinice policije iz Zlatara.

U nesreći je sudjelovao još jedan automobil, Porsche Taycan. Oba su automobila pri kontaktu sletjela s ceste, BMW je završio u jarku, a Porsche u obližnjem polju, na oba su se otvorili zračni jastuci, međutim, svi su stradali (pet osoba), no deblji su kraj izvukli mladići u BMW-u.

U Porscheu su bila trojica mladića, a svi su prošli s lakšim ozljedama i zbrinuti su u Općoj bolnici Zabok. Tko je skrivio tragediju i ostali detalji nesreće bit će poznati nakon završetka očevida, zbog kojeg je državna cesta DC 507 na kojoj se dogodila nesreća zatvorena za promet, koji se preusmjerava na obližnje lokalne ceste.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba