SJEĆATE SE 'POTJERE' IZ DUBRAVE ZABOČKE? Policija prepoznala 38-godišnjaka pa ga pustila, ali ubrzo je 'dolijao'

VOZIO TUĐI AUTO: Predložena kazna 13.500 kuna ili 60 dana zatvora i još tri mjeseca bez vozačke, kažnjena i vlasnica auta

Objavljeno: 18.01.2022. Alen Brodar

“GTA Dubrava Zabočka”, stajalo je u opisu videa koji je 12. siječnja objavljen na popularnoj Facebook stranici Policiji zaustavlja Krapinsko – zagorska županija. Vidljivo je da policijski automobil ‘ganja’ vozača osobnog automobila, koji se u jednom trenutku vrlo spretno polukružno okreće, dodaje gas i ‘bježi’ policiji.

Video pogledajte OVDJE.

Taj je video privukao pažnju brojnih korisnika društvene mreže i izazvao brojne komentare, a o čitavom slučaju oglasili su se i iz policije:

– Policijski službenici, kada su krenuli za njim, ubrzo su vidjeli da se radi o dobro im poznatom 38-godišnjaku te su odlučili da neće krenuti u potjeru. Već istog dana došli su do njega i utvrđeno je da je upravljao tuđim automobilom, u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta zbog prikupljenih negativnih prekršajnih bodova. Također, prilikom bijega od policije, pri prijelazu preko željezničke pruge, nije se zaustavio na znak ‘STOP’ – kazao nam je glasnogovornik PU krapinsko – zagorske Zoran Lončar.

Protiv 38-godišnjaka je podnesen stoga optužni prijedlog – kazna od 13.500 kuna ili 60 dana zatvora te zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima ‘B’ kategorije u trajanju od tri mjeseca. Također, vlasnica vozila zaradila je prekršajni nalog te je zbog ustupanja vozila prekršitelju kažnjena s 3000 kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba