Zoran Šprajc odlazi iz RTL Direkta!

OVO ME VESELI, ALI I PLAŠI: “Došao je red na novi programski projekt koji bi trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru”

Objavljeno: 18.01.2022. zagorjeinternational

Jedno od najpopularnijih televizijskih lica, Zoran Šprajc, otkrio je nove planove i ciljeve na poslovnom planu te usput otkrio da ga gledatelji više neće gledati u emisiji RTL Direkt, piše RTL.hr.

– Godina 2022. će za mene profesionalno biti posebno izazovna, možda i najizazovnija dosad. Nakon RTL Direkta, s kojim sam postigao sve što se u televizijskoj karijeri može postići i osvojio sve što se može osvojiti, došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem informativnom medijskom prostoru. Ne mogu još otkrivati detalje, ali opet je riječ o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu – rekao je Šprajc.

Njegovim obožavateljima sada predstoji da malo pričekaju i vide što će njihov omiljeni televizijski voditelj novoga pripremiti.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba