Priča 'isplivala' u javnost nakon dvije i pol godine

PRAVA SITNICA: Cristiano Ronaldo u beogradskom hotelu zaboravio satove vrijedne 3,5 milijuna eura

Objavljeno: 17.01.2022. zagorjeinternational

Čak dvije i pol godine nakon što je Portugal gostovao u Beogradu u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo i tom prilikom pobijedio “orlove“, otkriveno je da je u sobi jednog beogradskog hotela Cristiano Ronaldo zaboravio dva luksuzna sata u vrijednosti čak 3,5 milijuna eura.

Ovu je priču otkrio jedan od najpoznatijih stručnjaka za satove u Srbiji, Strahinja Đorić, koji je o tom događaju na svom YouTube kanalu objavio i detaljan video zapis, a u intervjuu za Blic.rs je otkrio i kako je saznao za događaj.

Ispričao je da mu je jedan pratitelj s društvenih mreža, u povjerenju, poslao fotografiju satova još u svibnju 2020. godine i ispričao što se dogodilo te ga zamolio da o tome ne priča ništa u javnosti jer je tada cijeli slučaj još bio svjež, međutim, sada su od toga prošle gotovo tri godine.  

Inače, mnogo je luksuznih satova prošlo kroz Đorićeve ruke, no ipak je ostao zapanjen vidjevši Ronaldove zaboravljene satove jer je, kako je rekao, o njegovim skupocjenim satovima imao prilike čitati gotovo svakodnevno na društvenim mrežama, a ujedno je Ronaldo i jedna od najpoznatijih osoba na svijetu.

Djevojka koja je satove pronašla spremajući sobu, pronalazak je odmah prijavila menadžeru hotela koji je potom kontaktirao Nogometni savez Srbije, a koji je onda kontaktirao portugalski savez. Satovi su tako ipak vraćeni Ronaldu, a čak i da ih je pronašla “kriva osoba“, stručnjak Đorić smatra da bi se oni ipak vratili vlasniku jer se radi o unikatnim modelima, rađenim specijalno za nogometaša.   

Inače, svaki je Ronaldov sat obložen dijamantima, a spomenuta dva sata koja je zaboravio u Beogradu jedni su od najluksuznijih iz njegove kolekcije. Đorić je rekao da se radi o satovima brendova “Franck Muller” i “Girard Perregaux”. Prvi košta 1.500.000 eura i optočen je dijamantima, a radi se o modelu “Franck Muller Cintree Tourbillon” i unikatan je. Drugi je “Girard Perregaux planetarium Triple-Axis Tourbillon” koji ima mnogo rijetkih funkcija, a taj košta 2.000.000 eura.

Stručnjak Đorić je mišljenja da Ronaldo inače ima previše ekstravagantan ukus za ljubitelje satova jer su svi njegovi satovi obloženi dijamantima, a dodao je i da Ronaldo često nosi prevelike satove za njegov zglob. 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter