Općina Radoboj odobrila sve zahtjeve za studentske stipendije

ODLUKOM NAČELNIKA: Dodijeljeno ukupno 18 studentskih stipendija, tri više od planiranog

Objavljeno: 17.01.2022. zagorjeinternational

Nakon što je u studenome 2021. godine Općina Radoboj raspisala natječaj za dodjelu studentskih stipendija za akademsku godinu 2021./2022., ove subote potpisani su i ugovori o dodjeli studentskih stipendija.

Na natječaj se prijavilo 20 radobojskih studenata, a tijekom provedbe natječaja od prijave je odustalo dvoje studenata jer su ostvarili pravo na dodjelu državne stipendije.  

Iako je bila planirana dodjela 15 studentskih stipendija, načelnik Anđelko Topolovec donio je izmjenu odluke prema kojoj će pravo na stipendiju ostvariti svih 18 studenata koji su dostavili pravovaljani zahtjev na raspisani natječaj.

Sukladno natječaju, pravo na stipendiju mogli su ostvariti  redovni studenti preddiplomskih, diplomskih, integriranih preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija, odnosno stručnih studija i diplomskih specijalističkih stručnih studija.

Iznos stipendije je 500 kuna, a isplaćuje se za razdoblje 1. listopada 2021. godine do 30. srpnja ove godine.

Iz Općine su svim stipendistima poželjeli puno uspjeha u školovanju.

Najnovije po kategorijama

˝Kada se sjetim kako smo igrali nogomet zajedno teško je, a ovo je naš mali doprinos da se prisjetimo svega što je dao za nogomet, našem klubu i što je kao čovjek dao svima nama˝

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter