DONOSIMO NAJBOLJU OVOTJEDNU PONUDU NA ZAGORSKOM TRŽIŠTU RADA

Pronađite posao po vlastitoj mjeri na području KZŽ!

Objavljeno: 16.01.2022. zagorjeinternational

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

PROTIM Ržišnik Perc d.o.o. traži građevinskog inženjera (m/ž) u Sloveniji. Vodeće slovensko poduzeće na području integralnih usluga arhitekata i inženjera traži osobu za rad na području prometne infrastrukture. Poslodavac nudi plaću srazmjernu znanju, iskustvu i kompetencijama te dodatna stimulativna primanja za uspješnost. Prijavite se putem linka do 22. siječnja.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31. siječnja. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava recepcionera (m/ž). Mjesto rada je Oroslavje. Poslodavac traži radnika za rad na recepciji hotela te mu nudi plaću u iznosu od 5000 do 8000kuna. Prijaviti se možete do 20. siječnja brzo i jednostavno putem brze prijave.

Buffet Piccolo traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Zaprešić, a rok za prijavu je 18. siječnja. Traže se dva izvršitelja sklona timskom radu sa željom stvaranja ugodne, vesele atmosfere s dozom profesionalnosti. Prijavite se putem brze prijave na linku.

MIOS Samobor d.o.o. traži kuhara (m/ž) / pizza majstora (m/ž) u Zaboku. Rok za prijavu je 21. siječnja. Traži se osoba sa završenom srednjom trogodišnjom školom te jednom godinom radnog iskustva za rad u pizzeriji Mondo u Zaboku. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Ustanova za zdravstvenu njegu u kući Cvetko zapošljava medicinsku sestru / medicinskog tehničara. Mjesto rada je Sveti Križ Začretje. Prijave se zaprimaju do 22. siječnja.Traži se osoba sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom koja će obavljati zdravstvenu njegu u kući. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Vodolim zapošljava građevinskog inženjera (m/ž) u Donjoj Stubici. Natječaj je otvoren do 22. siječnja. Kandidat treba imati završenu višu stručnu spremu, tri godine radnog iskustva i biti spreman na terenski rad. Dodatne informacije i podatke za prijavu potražite na portalu posao.hr.

B. Tex d.o.o. traži šivača (m/ž) u Krapini. Prijaviti se možete do 23.siječnja.  Poslodavac zapošljava 15 radnika sa iskustvom na poslovima šivanja tekstilnih proizvoda. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

BDM servis traži automehaničara (m/ž) u Višnjevcu. Prijave se zaprimaju do 10. veljače. Poslodavac traži dvoje radnika za popravak i održavanje motornih vozila. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Neteko d.o.o. zapošljava instalatera (m/ž) fotonaponskih sustava u Zaboku. Rok za prijavuje 21.veljače. Poslodavac traži četiri radnika sa završenom srednjom stručnom spremom, spremna na terenski rad. Informacije potrebne za prijavu pronađite na linku.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba