Ne možete pronaći partnera? Ne očajavate, ima nade!

Ušla u povijest udavši se za ružičastu boju

Objavljeno: 16.01.2022. zagorjeinternational

U potrazi ste za partnerom? Očajavate jer ne nailazite na kompatibilnu osobu? Vašim mukama došao je kraj! Zamislite da se toliko zaljubite u neki predmet, da toliko zavolite neki simbol ili favorizirate neku boju da se odlučite na potpis bračnog ugovora s istim… U bespuću interneta čije nas informacije ponekad izuju iz cipela, naišli smo na još jednu koja detaljno opisuje i s javnosti dijeli apsurd ljubavi.

Najružičastija osoba svijetu

Ovaj put donosimo priču o Kitten Kay Sera koja je obilježila povijest postavši prva osoba na svijetu koja se udala za boju. Kitten je godinama poznata po svojoj opsesiji ružičastom bojom, zbog čega je mnoštvo ljudi kako piše Her, a prenosi Joomboss 24 sata već dugo naziva ”najružičastijom osobom na svijetu”.

Pravo pravcato vjenčanje

Svečana ceremonija ovog originalnog i nesvakidašnjeg vjenčanja održala u Las Vegasu, a Kitten je fragmente vjenčanja podijelila na svom Instagram i Facebook profilu koji potkrjepljuju kako su Kitten i ružičasta boja imale sve što i priliči jednom vjenčanju; prvi ples, bacanje buketa, prvi poljubac…

U jednom od intervjua kazala je kako se u ružičastu boju zaljubila još prije četiri desetljeća, na svoj 20. rođendan kada nije znala što odjenuti i odlučila da se od glave do pete odjene u pink boju.

– Osjećala sam se prekrasno. Pomislila sam, ako me ružičasta boja čini toliko sretnom, zašto ju ne bih nosila svaki dan? Željela sam se osjećati lijepom i izgledati lijepo. Prodala sam svoj auto kako bih imala dovoljno novca da napustim svoj rodni grad u Teksasu i zaputim se pod ružičasta svjetla Hollywooda – rekla je Kitten.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba