POGLEDAJTE OVE LEGENDARNE FOTKE: Od Plavuše s Harvarda, do Dudeka i Regice, Charlijevih anđela i Peaky Blindersa

KAD SE PROFESORI ‘OTKAČE’: Djelatnici čakovečke gimnazije na jedinstven način poželjeli dobrodošlicu učenicima početkom 2. polugodišta

Objavljeno: 16.01.2022. zagorjeinternational

– E. T. još uvijek želi kući, plavuša s Harvarda ruši stereotipe, u Paklenom šundu i dalje se izvrsno pleše, Peaky Blindersi šire strah i trepet, banda crvenokapuljaša željna je akcije… Ne, ne bojte se, niste zapeli u prazničnom ‘bingeanju’! Vaši profesori, prerušeni u junake iz poznatih filmova i serija, očekuju vaš povratak, želeći vam pokazati da su, unatoč svim izazovima koje pred vas stavljaju, i oni samo ljudi, veseli, duhoviti i dobronamjerni. Dobro nam došli u školske klupe u novoj 2022. i neka nam i ona bude ovako vesela! – stoji u objavi Gimnazije Josipa Slavenskog iz Čakovca, čiji su profesori svoje učenike na početku drugog polugodišta zaista dočekali na jedinstven način.

Za potrebe fotografiranja, prerušili su se u poznate filmske i televizijske likove želeći razveseliti svoje učenike, pokazajući im svoju ‘otkačeniju’ stranu, ali i kako bi im dali do znanja koliko su sretni što će se, unatoč pandemiji, barem za sada, i dalje moći družiti u školskim učionicama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba